IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Deixa al seu fill de 10 anys tancat al cotxe per anar a beure unes copes a Palma

Segons diversos testimonis, no és la primera vegada que la dona actua així amb el seu fill

Una dona ha estat sorpresa pels agents de la Policia Local de Palma després d'haver deixat al seu fill de només deu anys al cotxe per anar a prendre unes copes. Els fets van tenir lloc el passat dissabte dia 8 de febrer a les 02.00 hores de la matinada.

  

Segons ha publicat el 'Diari de Mallorca', els agents van rebre l'avís al voltant de les 02.00 de la matinada sobre que hi havia un nen plorant a l'interior d'un cotxe al carrer Balatsar Valentí, ubicat al barri Es Vivero, a Palma. Allí, els agents es van trobar amb un menor d'edat en un estat de nerviosisme evident, i el qual no podia obrir les portes del vehicle, ja que es trobava tancat a l'interior

  

La dona va admetre haver deixat el seu fill al cotxe

Després de trobar el menor, el nen en qüestió va explicar als agents del cos de policia que la seva mare es trobava en un bar proper al lloc on es trobaven. Els agents van anar al bar on els havia indicat el noi i allà hi van trobar la seva mare, en un estat d'ebrietat i mostrant molt de nerviosisme quan va veure la presència dels agents al local. La dona va admetre que el cotxe era seu i que el menor que hi havia a l'interior era el seu fill. 

La dona va declarar als agents que el seu fill tenia son i que, per aquest motiu, l'havia deixat al cotxe dormint. A més, havia admès que cada 10 minuts sortia del local per anar a comprovar que l'infant es trobava en bones condicions. Aquest aspecte va ser desmentit pels agents, ja que havien estat durant mitja hora amb el menor al lloc on estava estacionat el cotxe i en cap moment van veure aparèixer a la mare. 

A més, després que diversos testimonis asseguressin que no era la primera vegada que es trobaven amb aquesta situació, la Policia Local va esperar que la dona agafés un taxi i marxés a casa amb el seu fill, el qual s'havia arribat a orinar a l'interior del cotxe per la situació de terror en la qual es va trobar. Posteriorment, la Policia va emetre un informe per a la Fiscalia de Menors on denunciava la situació en la qual es trobava el menor, ja que es pot considerar com un abandonament temporal.


Comentaris

envia el comentari