ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Demanen presó per a un jubilat que va intentar abusar d'un menor a Barcelona

L'home, de 70 anys, va demanar al menor fer-li una fel·lació | Dos adults, l'entrenador de noi i un policia fora de servei, van sentir la conversa i van poder evitar l'abús sexual

Imatge de l'exterior del CN Catalunya, a la part de dalt del barri de Gràcia.
Imatge de l'exterior del CN Catalunya, a la part de dalt del barri de Gràcia. | CatalunyaDiari

La Fiscalia demana 14 mesos de presó per un home de 70 anys de Barcelona que va intentar abusar sexualment d'un menor d'edat al Club Natació Catalunya de Barcelona. Els fets van passar, presumptament, el mes de juny de 2017 al vestuari d'aquest club esportiu de la part de dalt de Gràcia, quan el jove, de 14 anys, quan els dos s'estaven dutxant i l'home va oferir fer una fel·lació al menor. Dos adults que van sentir la conversa ho van poder evitar.

Va parlar amb el menor i li va oferir fer-li una fel·lació

El menor havia acabat d'entrenar a futbol cap allà a les nou del vespre i va entrar al vestuari on es va trobar amb aquest home, José M., del 1947 i veí de Barcelona. Segons detalla l'escrit d'acusació contra l'home, el jubilat va seguir el noi fins a la zona de taquilles i allà hi va començar a parlar mentre s'estaven vestint. L'home va preguntar l'edat al noi i ell va contestar que tenia 14 anys i el jubilat va seguir amb la conversa dient-li, textualment, segons detalla l'escrit de la Fiscalia, «tens la polla molt gran», li va preguntar si era gai i li va preguntar si li podia fer una fel·lació.

Els Mossos d'Esquadra van posar l'acusat a disposició judicial
Els Mossos d'Esquadra van posar l'acusat a disposició judicial | CatalunyaDiari.cat

 

Quan l'entrenador del noi i un altre home, un agent fora de servei de la policia de Badalona, que estaven al vestuari van sentir la conversa es van acostar fins al noi. Van identificar l'home i l'agent de la policia el va detenir a l'espera de l'arribada dels Mossos d'Esquadra, qui el van posar a disposició judicial. Va ser el mateix agent fora de servei que va trucar als Mossos alertant de l'escena que havien presenciat amb un menor als vestuaris del centre d'esports.

Demanen 14 mesos de presó per l'home

La Fiscalia demana 14 mesos de presó per l'home per un presumpte delicte d'abusos sexuals en grau de temptativa, ja que es creu que l'home tenia intenció d'abusar sexualment del noi i que gràcies a la intervenció de l'entrenador i del guàrdia urbà de paisà es va poder evitar. L'home no té antecedents penals ni havia rebut denúncies abans d'aquest cas al Club Natació Catalunya. En la vista declararà l'acusat, la mare del menor, l'entrenador i l'agent de policia. El menor no haurà de declarar i es tindrà en compte l'exploració que es va fer durant la instrucció del cas com a prova.


Comentaris

envia el comentari