Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del carrer del barri de Sants on l'home ara jutjat va intentar matar la noia de 14 anys.

A judici un noi que va intentar matar la seva exparella de 14 anys a Barcelona l'any 2017

Demanen 9 anys de presó per maltractaments i homicidi en grau de temptativa | Li va intentar clavar un ganivet al coll al balcó del pis; els veïns van cridar i ell va marxar rapidament
Imatge del carrer del barri de Sants on l'home ara jutjat va intentar matar la noia de 14 anys.
Imatge del carrer del barri de Sants on l'home ara jutjat va intentar matar la noia de 14 anys | CatalunyaDiari

 

Aquest dimarts, 5 de febrer, arribarà a judici un nou cas escabrós de violència masclista. En aquest cas ens hem de remuntar a 2017, el 27 de juny, quan un noi de 19 anys de nacionalitat algeriana, i sense permís de residència a l'Estat, va agredir violentament i intentar matar una noia de 14 anys amb qui havia mantingut una relació sentimental. La fiscalia demana 9 anys de presó pels delictes de maltractaments en l'àmbit de la violència de gènere i per homicidi en grau de temptativa.

L'home, Ossama Bokarcha, en presó provisional des de dos dies després de ser detingut, va anar a casa de la noia amb intenció de parlar amb ella, i segons recull l'acusació de fiscal, assegurant que no havia acceptat que la noia hagués trencat la relació sentimental amb ell.  La menor d'edat, que estava a casa seva amb una amiga seva, també menor d'edat, va obrir la porta pensant que era la seva mare i Bokarcha va aconseguir entrar al pis, al barri de Sants de Barcelona.

[predef]app-catalunya-diari-159[/predef]

L'home volia controlar el mòbil d'ella i la va agredir

L'home va demanar veure el mòbil de la seva exparella per confirmar, segons relata la víctima i l'amiga, si havia iniciat una relació sentimental amb una altra persona. La noia s'hi va negar fet que va fer que l'home hagués empitjorat la seva actitud.  L'home li va prendre el mòbil de les mans i li va donar una bufetada i la noia s'hi va tornar.  Aquí es va iniciar un episodi d'ira de l'home contra la menor d'edat. Bokarcha va agafar la dona i la va estirar fins al balcó del pis on la va fer caure a terra i la va insultar assegurant que era  «una puta i una filla de puta».

Va intentar matar-la clavant-li un ganivet al coll

L'home, quan la noia era a terra, li va començar a donar puntades de peu i cops de puny, la va ruixar amb un esprai pebre i després de tornar a entrar al pis va agafar un ganivet de cuina i va intentar clavar-li en dues ocasions. La força de la noia va permetre evitar que l'agressor clavés el ganivet al coll de la noia, com ell volia.  Gràcies també a l'ajuda d'alguns veïns que van veure l'escena, l'home va aturar l'agressió i va marxar corrents del pis.

El jove va fugir corrents després sense poder dur a terme els seus plans
El jove va fugir corrents després sense poder dur a terme els seus plans | CME

 

La Fiscalia demana 9 anys de presó

La Fiscalia demana per Ossama Bokarcha nou anys de presó pels delictes de maltractaments en l'àmbit de la violència de gènere i per homicidi en grau de temptativa; dos pel primer delicte i set per aquest segon. Tenint en compte que l'home estava en situació irregular a l'Estat espanyol quan va cometre el presumpte delicte que ara se l'imputa, la fiscalia també demana que sigui expulsat del territori després d'haver complert part de la pena que li sigui imposada després del judici.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

El judici oral a l'Audiència Provincial de Barcelona arrencarà aquest dimarts, 5 de febrer, amb la declaració del noi, de la víctima i de la seva amiga, que encara són menors d'edat, i també alguns dels testimonis que van poder veure des de casa seva com l'home agredia la noia al balcó de casa seva.