Part superior d'un cotxe de policia amb el llum blau encès

Demanen justícia pel Víctor, mort a Espanya amb 20 anys quan anava a treballar

Aquesta setmana comença el judici contra el kamikaze que va posar fi a la vida de Víctor

El 15 de setembre de 2019 a les 6:30 del matí, un Kamikaze, ebri i conduint en direcció contrària, va posar fi a la vida Víctor. El succés va tenir lloc a la M-50 de Madrid quan el jove anava treballar.

El 17 de setembre comença el procés legal per determinar les causes i la possible condemna contra el conductor. Se li imputen diversos delictes com el de conducció temerària i circular per sobre dels límits establerts de velocitat.

La víctima era un jove de 20 anys que es dirigia al seu lloc de treball en una coneguda marca de supermercats. La tràgica mort d'ell accentua la situació que vivia la família, ja que l'any anterior havia perdut al seu altre fill.

Després de tot, l'entorn més proper de Víctor demana justícia i que l'acusat pagui pel que va fer. Estaran molt pendents del judici que se celebra divendres que ve i no dubtaran a prendre les mesures oportunes.

Comença el judici contra el conductor que va posar fi a la vida de Víctor

Els fets que envolten el tràgic incident han estat investigats per les autoritats i professionals per oferir-los com proves en el procés legal. Les condicions en què es va donar expliquen que no va ser un acte involuntari, de manera que la condemna serà més gran.

A les 6:30 del matí d'un dia plujós de setembre, un conductor amb embriaguesa conduïa el seu vehicle per sobre dels límits. La carretera té una limitació de 100 i aquest circulava a 139 km/h. El succés va tenir lloc en el tram que uneix les localitats de Fuenlabrada i Arganda de l'autopista M-50 de Madrid.

El kamikaze circulava en direcció contrària tot i els senyals dels vehicles que anaven en el sentit correcte de la marxa. Un dels cotxes no va poder esquivar-lo i van topar. En el moment de l'impacte les autoritats van determinar que la velocitat d'aquest havia arribat als 146 km/ h.

El cop va ser descomunal, ja que «va ser aixecat de terra des de la part davantera esquerra pel vehicle contrari, que va passar per sota» segons apunta La Razón. Posteriorment, va realitzar un gir de 180 graus i va acabar impactat en les parets d'un túnel proper.

Víctor va morir a conseqüència de les ferides i cops que va rebre després del sinistre. Tot i això, el conductor temerari no va patir més que alguna esgarrapada. Això va sorprendre els equips de rescat a causa de la magnitud de l'esdeveniment.

Malgrat tot, l'actitud del conductor va sorprendre molt, ja que no ha mostrat cap mena de penediment i ha assumit el succés. En la celebració del judici, s'asseurà a la banqueta dels acusats de l'Audiència Provincial de Madrid.

Les investigacions van determinar que la visibilitat era l'adequada, tot i les condicions climàtiques, i que no es va produir cap moviment d'evasió. Aquestes dues causes també formaran part de l'acusació i pot agreujar la condemna.

La fiscalia sol·licita una pena de 15 anys pels delictes d'homicidi, conducció temerària agreujat per menyspreu per la vida i conducció temerària. Des que va passar l'accident, l'home en qüestió es troba en presó preventiva.

A més la fiscalia sol·licita una indemnització a la família de la víctima de 220.000 euros, que ja n'han rebut 180.000. A més, una quantitat de 12.500 a la núvia, l'oncle i les dues àvies de la víctima, així com 394 euros per reparar les destrosses de la via.

Aquest succés ha deixat a una família trencada, que demana justícia per al seu fill i perquè l'home que el va assassinar rebi les conseqüències.