Demanen 12 anys de presó a un home per forçar la seva parella a mantenir relacions a Lleida

També la va colpejar al cap amb un got de vidre

Demanen 12 anys de presó a un home per forçar la seva parella a mantenir relacions a Lleida | Cedida

La fiscalia de Lleida demana dotze anys de presó per a un home nascut al Marroc acusat dels delictes d'agressió sexual i de maltractament en l'àmbit de la llar. 

També sol·licita que se li imposi una ordre d'allunyament durant un període de catorze anys i indemnitzi la víctima amb 3.350 euros pel dany moral i les lesions sofertes. Els fets van tenir lloc el 22 de juliol del 2018 quan l'home es trobava en una pensió del carrer Lluís Companys de Lleida amb la que aleshores era la seva parella.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L'acusat va forçar la dona a mantenir relacions sexuals

Segons el ministeri fiscal, l'acusat va forçar la dona a mantenir relacions sexuals, malgrat la negativa d'aquesta, i també la va colpejar al cap amb un got de vidre, provocant-li ferides per a la curació de les quals va necessitar set dies durant els quals la víctima va estar incapacitada per desenvolupar les seves activitats habituals.

En concret, la fiscalia demana per a l'acusat una condemna d'onze anys de presó com a presumpte autor del delicte d'agressió sexual, i un altre any pel delicte de maltractament. El ministeri fiscal també sol·licita que el presumpte agressor indemnitzi la víctima amb 3.000 euros pels danys morals soferts, i amb 350 més per les lesions sofertes.

Demana que se li imposi una ordre d'allunyament de 200 metres

Així mateix, també demana que se li imposi una ordre d'allunyament de 200 metres de la víctima i del domicili d'aquesta durant un període de catorze anys i la prohibició de portar armes durant dos anys. L'acusat es troba actualment intern al centre penitenciari de Ponent.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari