Batussa entre una dona que intentava robar menjar i treballadors d'un supermercat del Vallès

Els dependents van retenir la dona irregularment, fet que va provocar escenes de tensió i intents d'agressió

El supermercat Mercadona de Cerdanyola del Vallès, va viure una situació molt tensa arran de l'intent de robatori d'una dona i les seves filles; una de les persones presents durant la batussa va poder gravar les imatges, que a hores d'ara, ja s'han fet virals a les xarxes.

El vídeo mostra com la família, una dona, una noia i un nadó, es dirigeixen a la sortida de l'establiment amb el cotxet, on seu el nen carregat de productes robats. És llavors quan una desena de dependents i treballadors els impedeixen la sortida exigint que deixin els aliments. Si bé augmenta la tensió i un dels treballadors comença a trucar a la policia, la noia convenç la seva mare de deixar a terra els productes robats.

Entre els aliments, es poden veure dues caixes de llagostins, llaunes diverses, un paquet de pernil salat i ampolles que semblen ser d'oli o vi.

Retenció irregular de la família

Tanmateix, un cop retornats els elements furtats, els treballadors de l'establiment, sense cap vigilant de seguretat present, continuen impedint la sortida a la família i en un determinat moment, el treballador que està trucant a la policia atura el cotxet amb el peu, fent mal al nen que es posa a plorar.

És llavors quan la mare del nadó embogeix i comença a agredir els dependents, mentre que la filla gran intenta separar la seva mare dels treballadors en tot moment, suplicant que els deixin marxar. Finalment, després que la dona agafi pel coll una dependenta i propini algun cop als treballadors, la família aconsegueix fugir del supermercat.

També et pot interessar...


Comentaris
Alexandra
No está bien lo que decís. Antes de que el hombre pudiera el pie en el carro está mujer ya había pegado a unos de los trabajadores no hagáis ver q el niño llora pq el hombre le hace daño pq no es así. Estáis dejando mal a los trabajadores q son los únicos que han salido perjudicados
Jonny
Encima parecen los culpables los pobres trabajadores del supermecado... es una verguenza!!! La ley esta en contra de los trabajadores y de la jente honrada. Gracias a las leyes de españa
Alex
¿Retención ilegal? Qué poca vergüenza tenéis.
Laura
La noticia es muy sensacionalista el bb niño no llora porque el v trabajador le haga daño ya que en ningún momento lo toca el niño llora por los gritos y el espectáculo que dan su madre y su hermana
Maria
Alucino! Ja es ben veritat que tot es segons el color del cristall amb el que es miri... Jo veig que aquesta mala mare està embogida i donant un exemple pèssim als seus fills, i que el pobre nadó plora per la brutal sacsejada que li fa la dona al carro....bonica tècnica per victimitzar-se encara més i cridar l'atenció del defensors dels pobres. Em fan pena aquests fills, i els treballadors del supermercat que aguanten un espectacle lamentable amb agressions incloses. Però em fa més pena que a aixó se li digui periodisme, i s'utilitzi aquest espai per manipular la informació tan patèticament. Què trist.

envia el comentari