Escena de l'atac al joier a Calella

Apunyalen un joier al mig del carrer al Maresme

Una ambulància el va traslladar en estat greu a l'hospital

Un joier va patir aquest dimecres una greu agressió a Calella, al Maresme, per part de tres lladres que van apunyalar-lo mentre es disposava a anar a una reunió de feina amb un maletí amb mostres de joies, segons ha avançat 'El Caso'.

Els fets van tenir lloc poc després de les 9.00 hores del matí quan l'home, que treballa com a comercial a una empresa de Santa Coloma de Gramenet, tal com expliquen a 'Calella.com', es disposava a visitar una joieria amb mostres de joies que els lladres sabien que guardava en el maleter del cotxe.

El van apunyalar greument diverses vegades en ple carrer

Així doncs, els tres homes van apuntar a l'home amb una pistola, el van fer baixar del cotxe i el van apunyalar greument diverses vegades en ple carrer. Davant els fets, un veí va presenciar l'atac i es va desplaçar fins al lloc per intentar ajudar d'alguna forma possible.

En aquest sentit, va aconseguir treure les claus del contacte del cotxe dels lladres i les va guardar amb l'objectiu que no poguessin marxar. Això no obstant,  finalment van marxar amb el cotxe del comercial que, per la seva banda, va ser traslladat en una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) en estat greu fins a l'hospital.

Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra van retirar el vehicle dels lladres del lloc i l'utilitzaran per aconseguir petjades dactilars  dels implicats en aquest succés.

També et poden interessar...