L'humorista David Suárez va ser denunciat per un acudit sobre la Síndrome de Down

La justícia obre un procediment penal contra David Suárez

El jutjat d’Instrucció ha admès la demanda interposada contra l’humorista, qui va ser acomiadat de 'Los 40' a causa de la polèmica que va provocar el seu acudit sobre la Síndrome de Down
 

Segons ha explicat el mitjà 'Ecoteuve', David Suárez va ser denunciat el passat mes d’abril d’aquest any fruit d’un polèmic acudit sobre la Síndrome de Down que va publicar al seu perfil de Twitter.  Ramón Pina, pare d’una nena amb aquesta malaltia, va demandar a l’humorista davant una oficina especial per als delictes d’Odi i Menyspreu, la qual es troba a la Fiscalia Provincial de Madrid.

La justícia ha admès la demanda interposada contra David Suárez

Així doncs, el jutjat d’Instrucció número 33 de Madrid ha admès a tràmit la denúncia de la Fiscalia contra Suárez. El motiu d’aquesta demanda va ser un comentari que l’humorista va publicar a Twitter, en el qual bromejava sobre una fel·lació practicada per una jove amb Síndrome de Down.  Aquest acudit va encendre les xarxes socials, i fruit de la polèmica generada David Suárez va ser acomiadat de 'Los 40', programa on treballava en aquell moment.

El gallec, conegut també per ser excol·laborador del programa 'Yu: No te pierdas nada' de Dani Mateo, és conegut pel seu estil d’humor «negre», el qual pot resultar incorrecte o desagradable per alguns internautes. L’humorista és plenament conscient d’això, i després d’haver estat acomiadat de l’emissora de ràdio SER, va compartir el seu punt de vista a les xarxes socials: «Soc humorista. I el meu gènere és l’humor negre, un gènere pedregós, que transita moltes vegades carreteres complicades, que tracta temàtiques sensibles i que juga a posar sobre la taula tot allò del qual ningú en vol parlar. No és un humor que li agradi a tothom. Ni té per què. Però la meva intenció mai ha estat anar contra les minories, ni contra les víctimes», sentenciava David Suárez.

També pots llegir...