Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fruiteria

Agredeixen una fruitera a Galícia per vendre fruites catalanes

L'agressor li va exigir que retirés els productes i en negar-s'hi, li va propinar dos cops de puny a la cara

Fruiteria
Agressió feixista a una gallega per vendre fruites catalanes | Pixabay

El passat dimarts, 22 d'octubre, una venedora de fruita d'A Coruña va patir una agressió feixista en negar-se a retirar productes d'origen català. Al voltant de les dues del migdia, Sandra Castro, propietària de la fruiteria Sandra, estava al magatzem del seu establiment quan un home d'avançada edat i «ben vestit», va entrar fins on es trobava i li va exigir que tragués les fruites perquè eren catalanes. Ella li va respondre que venia el que volia i li va demanar que marxés, de tal manera, que l'home es va posar agressiu i se li va acostar a pocs centímetres per intimidar-la.

Lesions a la cara

En aquesta situació, la venedora va agafar el seu mòbil amb la intenció de fer una foto a l'home per tal de presentar una denúncia i va ser llavors, quan l'agressor li va arrabassar el telèfon i li va propinar dos cops de puny a la cara, causant-li lesions a tocar del nas.

Espantada, la Sandra va demanar ajuda a crits i explica que tot i que hi havia força gent al carrer, al principi no hi va anar ningú a socórrer-la. Al final va aparèixer un noi que va exigir a l'agressor que li retornés el mòbil de la víctima i va provocar que marxés apressadament.

A hores d'ara,  la policia s'està fent càrrec de la investigació, després que la Sandra presentés la denúncia amb la fotografia de l'agressor que havia aconseguit fer amb el mòbil abans de l'atac anticatalà.

També et pot interessar...