Silvia, la netejadora assassinada a trets pel seu marit a Granada

El fill gran de la parella va ser qui els va trobar al terra del domicili

Guàrdia Civil
Entre l'1 de gener i el 22 d'octubre, 49 dones han estat assassinades a Espanya | Catalunya Diari

Silvia C., de 40 anys i de Granada, va ser assassinada per Jorge L., qui era la seva parella en aquell moment, el passat 20 d'octubre a la localitat granadina de La Zubia. Jorge va disparar cinc vegades a la seva dona i posteriorment es va suïcidar. En arribar a l'habitatge, la policia va trobar els dos cadàvers estesos a terra. Silvia va dedicar-se durant molts anys a netejar els pisos dels veïns del poble per complir el seu somni: obrir un centre estètic.

Silvia estava passant per un bon moment empresarial

Ara vivia un dels moments més bonics de la seva vida, perquè iniciava l'aventura empresarial, que de fet ja funcionava i atreia cada vegada més clients. El negoci estava al costat de la perruqueria del seu fill, Jordi, qui malauradament va trobar els cadàvers dels seus pares a casa i, en veure l'escena, va trucar a la Guàrdia Civil.

El jove ha explicat a 'El Español' que va anar al domicili del matrimoni després de moltes hores sense saber res d'ells. El lloc dels fets va donar indicis als investigadors, des d'un bon principi, que es podria tractar d'un cas de violència de gènere. La Silvia tenia cinc trets, mentre que l'home només en tenia un al cap, un detall que va fer sospitar que l'home s'hauria suïcidat, ja que, a més a més, els casquets coincideixen amb els de l'arma trobada al lloc dels fets. 

La parella tenia una filla que es trobava a casa en el moment dels fets

Foto Pilar
La víctima de La Zubia por violència de gènere | Xarxes Socials

Quan el fill gran va arribar a la casa, la sorpresa va ser que la seva germana petita, i la segona filla del matrimoni, es trobava dins del domicili, dormint, aliena a tot el que havia succeït tan sols uns moments abans. Davant la sospita que la petita hauria pogut presenciar els fets, la Guàrdia Civil la va interrogar. No obstant això, després de diverses preguntes, van comprovar que la menor no havia vist res.

Segons el relat de la nena, a mitjanit va sortir de la seva habitació després de sentir un soroll molt fort per veure què passava. En sortir, va trobar-se al seu pare que li va assegurar que no passava res, que tornés al llit. Els investigadors creuen que Jorge va matar a Silivia després que la filla tornés a l'habitació, a pocs metres d'on dormia la nena.

La investigació segueix oberta, però segons informa la Guàrdia Civil no existien denúncies prèvies per maltractaments ni per agressió per part de la dona. Amb tot, lamentablement un total de 49 dones han estat assassinades per violència de gènere aquest any 2019.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari