Agent dels Mossos d'Esquadra

Enxampen un conductor circulant sense carnet per l'AP-7 i amb el seu bebè sense lligar

Els Mossos van enxampar el conductor durant un control portant un vehicle amb la ITV caducada i sense assegurança

Els Mossos d'Esquadra han denunciat  penalment a un home per conduir sense carnet  i portar un nadó  sense cap sistema de retenció infantil a Maçanet de la Selva. Els agents van enxampar-lo durant un control de trànsit a l'AP-7 el passat diumenge 16 de febrer.

La policia també van comprovar que el cotxe tenia la ITV  caducada i que no disposava de cap mena d'assegurança. A l'home, de 23 i veí de Sant Adrià del Besòs (Barcelonès), l'han com a suposat autor d'un delicte contra la seguretat viària per no haver obtingut mai el permís de conduir, juntament amb tres infraccions administratives més. Ara haurà de declarar davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners quan sigui requerit.

Sense carnet, sense ITV i amb un nadó desprotegit 

Els fets van passar fa dos dies al peatge de la sortida AP-7, al punt quilomètric 86, dins el terme municipal de Maçanet de la Selva. És en aquest punt on els mossos estaven fent un control de trànsit. Al voltant de les vuit del vespre, els agents van aturar un vehicle que va passar pel peatge sense pagar. A dins hi viatjaven dues persones i un nadó.

En acostar-se, la policia  va veure que la dona que acompanyava al conductor  estava subjectant l'infant sense fer servir cap sistema de seguretat. Per aquest motiu es va interposar una primera denúncia  administrativa. Durant aquest mateix control, els agents també van veure que l'home no havia obtingut mai el permís de conduir i, per aquest fet, li van obrir diligències penals com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària.

A més, en revisar la documentació del turisme, els policies van comprovar que el cotxe tenia la ITV  caducada i no disposava d'assegurança. Uns fets pels quals també va ser denunciat administrativament, sumant doncs un total de tres denúncies  d'aquest tipus.

El denunciat - de 23 anys, nacionalitat espanyola i veí de  Sant Adrià del Besòs  - tenia antecedents. És per aquest motiu que haurà de declarar sobre els fets davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners en el moment en què sigui cridat a fer-ho.

També et pot interessar...