Provoca un accident múltiple i es nega a col·laborar amb els Mossos a la Selva

El sinistre va causar ferides lleus a cinc persones

Un agent dels Mossos d'Esquadra
El conductor va provocar un accident i posteriorment va negar-se a fer les proves d'alcoholèmia i drogues | CatalunyaDiari

Els Mossos han denunciat penalment un conductor begut que va provocar unaccident múltiple a Vidreres (Selva) i es va negar a fer les proves d'alcoholèmia i drogues. Els fets van tenir lloc el passat divendres, 7 de febrer. L'infractor, un home de 57 anys veí de Barcelona, va conduir de manera temerària per la C-63 i va acabar causant un xoc on van veure's involucrats fins a quatre vehicles.

Sortosament, els ocupants van patir ferides lleus. Quan els Mossos van arribar al lloc, van veure com el conductor que havia provocat el sinistre estava embriac. L'home, però va refusar una vegada i una altra fer-les les proves. Ara, després que la policia el denunciés i li hagi obert diligències per un delicte de lesions, està pendent que el jutjat el citi a declarar.

L'accident va tenir lloc el passat divendres a la tarda. Cap a dos quarts de set, els Mossos van rebre l'avís que un cotxe estava circulant de manera temerària per la C-63 a l'altura de Vidreres. I poc després, els van alertar que aquell vehicle havia provocat un accident múltiple.

Al xoc s'hi van veure involucrats fins a quatre cotxes. A conseqüència del sinistre, cinc persones van quedar ferides lleus. Quan els Mossos van arribar al lloc, van veure com el conductor que havia causat l'accident presentava símptomes evidents d'anar begut. Però quan la policia va voler fer-li les proves d'alcohol i drogues, l'home s'hi va negar de manera reiterada.

El conductor està pendent de declarar

Per això, els Mossos van acabar denunciant-lo penalment per dos delictes contra la seguretat viària. El primer, per conduir temeràriament i provocar un accident. I el segon, per negar-se a sotmetre's a les proves. També se li van obrir diligències per un delicte de lesions. L'infractor, un home de 57 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, no tenia antecedents. Ara està pendent que el jutjat el citi a declarar.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari