Mor un nen de tan sols 4 anys pels consells letals que la seva mare va rebre a Facebook

Li van dir que li donés menta, saüc i llet materna al petit per a poder superar el procés gripal que patia

Imatge d'un nen ingressat
La mare va decidir no medicar el seu fill malalt | Cedida

L'automedicació no és una bona opció, ja que han de ser sempre els metges qui recomanin o no un medicament per a cada patologia. Això no obstant, són moltes les persones les quals decideixen jugar a ser metges i automedicar-se en base els seus símptomes.

Ara bé, un cas molt més extrem és el que ha protagonitzat una mare dels Estats Units que, lluny d'automedicar el seu fill de només quatre anys, directament ha decidit retirar-li la possibilitat de medicar-se.

La mare va optar per remeis naturals per curar el seu petit

Tot va començar quan al nen se li va diagnosticar una forta grip i els especialistes van receptar-li un medicament anomenat Tamaflu. La mare, una vegada a casa, va compartir la seva situació en un grup de Facebook on promouen la no vacunació dels infants, i van animar-la a no donar-li el fàrmac i optar per teràpies naturals.

Concretament, va aconsellar-li que li donés menta, saüc i llet materna per a poder superar el procés gripal. Ara bé, aquestes mesures no eren suficients per a la gravetat de la malaltia del nen i, amb el pas dels dies es va fer evident que el menor necessitava era bona dosi de medicació.

El petit va arribar a una situació crítica amb lesió cerebral

Finalment, quan la situació del petit ja era crítica, es va iniciar una campanya 'Gofundme', per tal d'ajudar a la família a aconseguir recursos que frenessin la malaltia del petit. Malgrat els esforços de moltes persones, el nen va acabar morint després de patir una greu lesió cerebral i confirmar-se que la grip havia estat la causa.

Una nena de 4 anys es queda cega per culpa d'una grip

L'epidèmia de grip no només està afectant Espanya, també ha arribat a altres parts del món. Un clar exemple és als Estats Units, on aquesta malaltia ha resultat fatal per a una nena de 4 anys. La petita, Jade DeLucia, ha estat a punt de morir i finalment s'ha quedat cega després de patir grip sense estar vacunada.

Els pares de la menor s'havien oblidat de vacunar-la aquesta temporada, i la petita es va posar malalta just abans de Nadal. Tot el malson de la família de Jade va començar el passat 19 de desembre quan la nena va explicar que no es trobava gaire bé, inclús va arribar a tenir una mica de febre però la van medicar i la nena es va recuperar totalment. «Estava corrent, divertint-se, menjant amb normalitat» expliquen els seus pares a la CNN.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari