Baralla amb ampolles de vidre i pals en una discoteca de Barcelona

Des de la plataforma han iniciat una recollida de signatures per tal d'aturar aquests fets i promoure el tancament del local

Els veïns pròxims a la discoteca Canela de Barcelona ja no poden més. Tal com avança 'Betevé' i com han explicat membres de la Plataforma d'Afectats per la Discoteca Canela, les baralles a les portes del local són contínues i la situació s'ha tornat insostenible.

Un exemple ha estat la darrera gravació obtinguda per alguns veïns que mostra la dimensió d'una baralla ocorreguda el passat 1 de febrer. En les imatges es pot veure com diverses persones es barallen greument i es llencen pals i ampolles de vidre. 

Una recollida de signatures per tal d'aturar aquests fets

Davant aquesta situació, des de la plataforma han iniciat una recollida de signatures per tal d'aturar aquests fets i promoure el tancament de la discoteca que, en un principi, hauria exhaurit el contracte amb l'actual propietari a finals de gener.

En aquest sentit, han aconseguit recollir més d'un miler de signatures que esperen que, d'una vegada per totes, acabin amb l'agonia que passen aquests veïns de Barcelona. De fet, aquest no és un problema nou a la zona, ja que les molèsties pels sorolls i les baralles per part dels clients de la discoteca Canela vénen des de fa dècades. Així doncs, els veïns esperen que aquesta situació s'acabi i que no hagin de patir més nits d'aldarulls.

Un jove denuncia una nova pallissa dels porters d'una discoteca de Sabadell

Un jove de 22 anys va denunciar a finals del mes de gener haver rebut una pallissa per part dels vigilants de seguretat de la discoteca Waka de Sabadell. Segons va relatar a 'El Món a RAC 1', l'agressió s'hauria produït al voltant de les sis del matí. Pol Langa, que així es diu, es disposava a recollir la roba a la sortida de la discoteca quan es va trobar amb la porta mig tancada i amb un tap de gent.

Quan buscaven una sortida alternativa, va topar amb un dels porters que el va encastar contra la paret. Va ser llavors quan, segons el seu testimoni, se'l va «intentar treure de sobre com vaig poder, i després d’empènyer-lo em va etzibar un cop de puny que em va deixar estabornit». Posteriorment, quan ja era a terra, «entre tres i quatre vigilants es van sumar a clavar-me cops i em van arrossegar fins a fora. Van comptar fins a tres i em van llançar».  

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari