Imatge d'arxiu d'una sastreria

Sastreries encobertes i patinets: així actuaven uns narcos a Barcelona

En total, els Mossos han detingut dos homes i denunciat dues dones, els quals van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial

Els Mossos  han detingut dos homes i denunciat dues dones que formaven part d'un clan familiar que distribuïa cocaïna en patinet a través d'una sastreria de l'Hospitalet de Llobregat. Els implicats tenen entre 28 i 60 anys i són de nacionalitat dominicana, paraguaiana i espanyola.

La investigació  va començar l'estiu de 2019 i a principis de febrer la policia  va registrar el domicili del principal investigat i una sastreria on contactava amb els possibles clients. Els agents van localitzar una vuitantena de dosis de cocaïna preparades per distribuir-se, droga en altres formats sense adulterar i diversos quilos de substàncies per preparar les entregues.

Als detinguts se'ls imputen delictes de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal.

Rebia els consumidors en una sastreria

La investigació va arrencar quan els investigadors de la comissaria  de l'Hospitalet de Llobregat van tenir coneixement que es podria estar traficant amb cocaïna en un domicili del barri de Can Serra de la població.

Els Mossos van identificar un home que mantenia contactes esporàdics amb possibles consumidors de substàncies estupefaents i subministrava dosis de cocaïna, de diferents qualitats, al seu habitatge. A més, van detectar que feia servir un patinet per fer les entregues.

Així mateix, també van descobrir que l'home rebia els consumidors en una sastreria propietari d'un familiar ubicada a l'avinguda de Severo Ochoa del municipi. Segons la policia, el propietari d'aquest establiment col·laborava en l'activitat delictiva que, a més, es duia a terme en horari d'apertura al públic.

Els Mossos no descarten noves detencions

La primera setmana de febrer, els agents van efectuar dues entrades i registres, al domicili del principal investigat i a la sastreria. Els agents van localitzar una vuitantena de dosis de cocaïna preparades per a la seva distribució, cocaïna en altres formats sense adulterar i també diversos quilos de substàncies utilitzades adulterar i preparar les dosis.

El 5 de febrer els Mossos van detenir  el principal sospitós i el familiar que regentava la sastreria com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal. També van denunciar dues dones que havien participat de manera activa per assegurar l'activitat.

Els detinguts van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció número 1 de l'Hospitalet de Llobregat, i el magistrat va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

També et pot interessar...