Un jove denuncia una nova pallissa dels porters d'una coneguda discoteca de Sabadell

Després de rebre un cop de puny, l'haurien colpejat entre tres i quatre, ja a terra, i l'haurien llançat fora del local

Un jove de 22 anys ha denunciat haver rebut una pallissa per part dels vigilants de seguretat de la discoteca Waka de Sabadell. Segons ha relatat a 'El Món a RAC 1', tot va passar la matinada de dissabte a diumenge passat. 

L'agressió s'hauria produït al voltant de les sis del matí. Pol Langa, que així es diu, es disposava a recollir la roba a la sortida de la discoteca quan es va trobar amb la porta mig tancada i amb un tap de gent. Quan buscaven una sortida alternativa, va topar amb un dels porters que el va encastar contra la paret. 

Va ser llavors quan, segons el seu testimoni, se'l va «intentar treure de sobre com vaig poder, i després d’empènyer-lo em va etzibar un cop de puny que em va deixar estabornit». Posteriorment, quan ja era a terra,  «entre tres i quatre vigilants es van sumar a clavar-me cops i em van arrossegar fins a fora. Van comptar fins a tres i em van llançar».  

Altres denúncies de comportaments violents i racistes

Unes noies que eren fora del local van avisar a una ambulància. L'informe mèdic del jove recull que tenia una hemorràgia a l'ull, cops al cap i rascades a l'esquena. Cal recordar que aquest no és el primer episodi que es viu en aquest local d'oci nocturn sabadellenc. El passat més d'agost, es feia viral un vídeo d'una altra agressió de tres dels seus porters a dos joves.  

Uns mesos després, concretament al novembre, un altre denunciava haver sigut víctima d'una discriminació racista a les portes de la Waka. Segons SOS Racisme, ells han rebut 10 denúncies més per fets similars. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari