Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jove denunciant de discriminació racista a Sabadell

Un jove denuncia discriminació racista en una discoteca de Sabadell

Assegura en un vídeo a Twitter que complia tots els requisits per entrar, però van vetar-lo pel seu color de pell

Jove denunciant de discriminació racista a Sabadell
El jove ha optat per difondre un vídeo a Twitter explicant la situació viscuda | Twitter | @XaviBuxeda

Un jove de 21 anys ha denunciat una presumpta discriminació racista a la discoteca Waka Sabadell, a Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental). Ha difós directament la seva versió a través d'un perfil de Twitter, en un vídeo on explica que, tot i complir els requisits de vestimenta i 'look' per poder accedir al local d'oci nocturn, li van negar l'entrada  sense donar-li més explicacions. El noi acabava arribant a la  conclusió que l'estaven vetant pel seu color de pell.

«Discriminats per ser negres»

Segons explica l'afectat,  té l'edat mínima que demana la discoteca per entrar i es va identificar amb el seu DNI. A més, comenta haver-se fixat amb com vestien la resta de joves que accedien al local i té clar que ell complia amb el protocol de vestuari, per la qual cosa només li queda pensar que van discriminar-lo en un «acte racista».  «No sé a quina esmena ens hem d'acollir per entrar a una discoteca sense ser discriminats per ser negres», denuncia. 

El jove, a més de denunciar públicament la presumpta discriminació, ha demanat el full de reclamacions a l'establiment i ha posat els fets en coneixement de la policia, malgrat no obtenir finalment el que volia. Assegura que els agents li han respost que «com que els porters no li havien dit clarament que no el deixaven entrar per ser negre, no farien res»

També et pot interessar...