Detenen a Barcelona un perillós criminal fugit d'un psiquiàtric a Dinamarca

Tenia antecedents per homicidi, lesions greus i falsificació

La Policia Nacional ha detingut a Barcelona un home que havia fugit d'un hospital psiquiàtric penal de Dinamarca on complia condemna. És el líder d'una banda criminal violenta i té antecedents per delictes d'homicidi, agressió amb lesions greus i falsificació de documents oficials.

L'arrestat Tenia una Ordre Europea de Detenció i Entrega. Els investigadors van començar primer vigilant la seva parella, que estava a Barcelona amb tres homes que havien fugit de la justícia danesa. Dos d'ells van ser arrestats al desembre.

Membre d'una perillosa banda criminal

Els investigadors van detectar la presència de diversos membres de l'organització criminal en uns apartaments turístics d'alt nivell a Diagonal Mar, i també a Alella i Montgat. Van rebre una alerta que s'esperava que dos germans, membres també de la banda, realitzarien una entrega de diners al fugitiu. Després de diverses vigilàncies, finalment van esbrinar l'edifici on s'amagava, juntament amb la seva parella i la seva mare.

Quan van entrar a l'immoble, l'home havia fugit minuts abans, deixat el mòbil a la terrassa. Després de buscar per altres pisos de l'edifici, el van localitzar en un armari d'un balcó d'una veïna. De fet, el van trobar gràcies als crits de la mateixa, que va ser emmordassada pel perseguit. En detenir-lo, i van trobar documents falsificats diversos, com permisos de conduir, passaports i un telèfon mòbil.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari