Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Condemnat a dos anys de presó un excol·laborador de 'El Chiringuito'

Va estafar 21.000 euros a un company de la ràdio fent-se passar per agent de la FIFA

El que fos col·laborador de 'El Chiringuito de Jugones', François Gallardo, ha estat condemnat a dos anys de presó per un delicte d'estafa després de fer-se passar per un fals agent de la FIFA. L'home va ser detingut el passat 2 de novembre pels Mossos a Sabadell després de dos anys en cerca i captura.

A part d'aquesta condemna, l'Audiència de Barcelona també l'ha imposat pagar una multa de 1.800 euros, als que haurà de sumar 3.650 euros més si vol evitar ingressar a la presó. Tot i això, s'ha suspès la pena els pròxims quatre anys sempre que el condemnat no cometi cap altra infracció i pagui la multa corresponent.

Va estafar a un company de la ràdio

A part d'indicar que era agent de la FIFA —fet que mai ha pogut demostrar—, també se l'acusa d'haver estafat a un company tertulià de la ràdio. Gallardo li havia assegurat que si li donava 21.000 euros, els invertiria en un fons d'inversió relacionat amb el món del futbol. D'aquest import, fins ara, només havia tornat 9.000 euros i dies abans del judici va abonar 25.000 euros restants del deute i els interessos.

Tal com explica la sentència, l'excol·laborador es va aprofitar de la víctima gràcies a tenir «una mútua relació de confiança» i així obtenir un «enriquiment patrimonial i aparentant una solvència i serietat professional de la qual mancava».

També et pot interessar...