Dos joves resulten ferits després d'una pallissa per part d'uns porters d'una discoteca al Vallès

Segons un dels joves agredits, no els deixaven entrar en el local per motius racistes

Waka sabadell
Waka Sabadell, la discoteca on es va produir la presumpta agressió, situada a Sant Quirze del Vallès | Google Maps

Brutal agressió d'uns porters de discoteca a dos joves a Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental). Segons testimonis de la pallissa que han difós un vídeo del moment a les xarxes socials, els dos joves haurien intentat colar-se al local saltant una tanca després que se'ls vetés l'entrada, segons ells per motius racistes. Els vigilants de seguretat, en adonar-se que els dos nois estan entrant en el recinte, van començar a apallissar-los.

Els fets van succeir a la discoteca Waka Sabadell, al terme municipal de Sant Quirze del Vallès, aquest cap de setmana. Un dels joves, que va denunciar la situació viscuda a través del seu compte a Instagram, va explicar que un dels guàrdies va donar-li un cop de peu a la boca i, posteriorment, el va agredir amb una porra a l'esquena. Al seu amic el van llançar a terra i també van colpejar-lo a la cara. 

Presumpta agressió racista 

Els agredits asseguren que, la primera vegada que ho van intentar, no els van deixar accedir a la discoteca per motius racistes. «Es veu que aquest ‘personal’ no deixa entrar des de fa bastant a gent d’origen llatí, àrab o de pell obscura», va explicar el jove a Instagram. Va ser llavors quan els joves van decidir entrar-hi saltant una tanca, tal com es pot observar en el vídeo, fet que va motivar la pallissa dels vigilants. «Admeto que vaig cometre un error però ells no poden tractar a la gent així», diu el jove.

De moment, la discoteca no s'ha pronunciat al respecte. Les imatges ja acumulen més de 30 mil visualitzacions i han obert un debat enfront dels límits de la força per part dels porters de discoteca. Tot i que alguns testimonis apunten que es tracta d'una agressió racista, encara es desconeixen les causes exactes de l'agressió.

També et pot interessar...


Comentaris
Luis
Los controladores mal pero estos tipejos también ello sabían a que se enfrentaban y el querer entrar a una propiedad privada es un delito
Para Luis
Venga ves a defender a gente como esa que en pocas discotecas has estado.
Sergi
Ni presenta agrasion ni tarifes,esto es un delito,ademas està es la imagen que cuatro hijos de puta dan y hacen que controladores de accesos titulados por la generalitat de catalunya tengan problemas para ser contratados,la culpa la propia organización de eventos que contrata matones más que gente que empatice con el cliente,se se cuela gente como en el video el protocolo es llamar a los VS si ellos son unos matones y no ejercen sus funciones hay que llamar a las fuerzas de seguridad en este caso mossos o policía local.
Fernando
Puede que se les fuera un poco las manos pero si Saltarán la valla con rifles pistolas y empezarán a pegar tiros como hacen en USA que hubiera pasado

envia el comentari