Polèmica en una discoteca catalana per no deixar entrar un jove a la festa de Cap d'Any

El noi assegura que el motiu va ser que era negre i els porters per com anava vestit

Un noi ha denunciat que no el van deixar entrar en una discoteca de Sant Cugat del Vallès perquè és negre. Els fets van tenir lloc la nit de Cap d'Any. Segons ha avançat el diari 'Ara' i es pot veure en un vídeo on apareix ell explicant el que va passar, un grup de joves negres van dirigir-se a la discoteca Lemon en dos cotxes.

Els que anaven en un d'ells van decidir entrar barrejant-se amb joves blancs, i ho va aconseguir, però els altres no ho van fer i van intentar entrar tots junts.

La discoteca parla de problemes de vestimenta

Segons Jean, veí de Sabadell, els porters els van dir que no podien entrar perquè no eren clients habituals i perquè no portaven la roba adequada. En el vídeo es pot veure que el jove va força mudat. 

També assegura que altres joves negres i magrebins tampoc van poder entrar. «És molt fort que entrant en el 2020 em passi això», lamenta denunciant el que ell veu com una discriminació racista. «Només volia celebrar el Cap d'Any com qualsevol altre jove», afegeix dient que molts cops li pregunten amb qui va però que mai l'havien fet fora d'un local

Segons explica el diari, el noi va avisar els Mossos d'Esquadra que van trigar dues hores i mitja en arribar. Un cop allà li van dir que només podien actuar, si el local no disposava de fulls de reclamació. Ell va posar una instància, però dubte del seu recorregut. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari