YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Polèmica en un restaurant català per negar-se a servir a tres homes: «No entren»

Els fets han succeït al Pans&Co de l’estació de l’AVE de Girona, i la gravació s’ha tornat viral

Sorprenent cas de discriminació en un Pans&Co de Girona. Un manresà ha compartit un vídeo a xarxes socials que recull una escena d’allò més polèmica, on una treballadora d’aquesta franquícia es nega a atendre’l a ell i al seu grup d’amics «perquè així ho mana el meu cap». La gravació s’ha tornat viral i l’Espai Antiracista de Girona s’ha fet ressò de la situació, denunciant públicament els fets i demanant la implicació de diversos agents públics que guarden alguna classe de relació amb el que ha passat.

La treballadora es va negar a atendre’ls

L’escena va tenir lloc, concretament, al Café Pans situat a l’estació de l’AVE de la capital gironina, quan un grup de joves va entrar amb la intenció de demanar un cafè i va topar amb la negativa de la treballadora.

«Una sèrie de persones no poden entrar aquí perquè ho mana el meu cap», explica la cambrera que, en ser preguntada pel motiu, assenyala les càmeres i fa patent que «diuen que aquest, aquest i aquest no entren al meu local».

El grup de joves, atònit, li fa saber a la treballadora que és la primera vegada que visiten el local i que un d’ells viu a Manresa, motiu pel qual és completament impossible que formin part de la ‘llista negra’ del Pans&Co. Amb tot, la cambrera no canvia de postura, i insisteix en el fet que «no et serviré perquè el meu cap no vol».

Pans&Co no ha volgut donar cap explicació

La notícia ha caigut com una autèntica bomba, i ha aconseguit revolucionar les xarxes socials. En aquest sentit, molts usuaris de Twitter no han dubtat en expressar la seva disconformitat amb l’actitud de l’empresa, arribant fins i tot a cridar al boicot general.

Per la seva banda, alguns mitjans com ‘Crónica Global’ han intentat contactar amb el grup propietari de la franquícia, Eat Out, però no han obtingut cap resposta. De fet, Pans&Co només s’ha pronunciat amb un missatge d’allò més modest a Twitter, on fa patent que estudiaran la situació i adoptaran «les mesures que siguin oportunes».

 

També et pot interessar...


Comentaris
ton c.
doncs, davant de situacions com aquesta ja se supossa, que sabem que hem de fer.

envia el comentari