Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La mare que ha ofegat la seva filla a la banyera torna al pis de Girona, el 30 de desembre del 2019

La mare que va matar la seva filla a Girona es volia suïcidar tres dies abans

El fiscal del cas ha assegurat que la dona ha mostrat «una extrema fredor»

Maria Àngels, la mare que presumptament va matar la seva filla de 10 anys el passat 30 de desembre a Girona, havia estat rebent tractament psiquiàtric des de l'any 2013, quan es va intentar suïcidar.

Des de llavors, Maria Àngels havia estat ingressada en diverses ocasions. De fet, la dona va sortir del seu últim internament la mateixa nit de Nadal, el passat 24 de desembre. Tres dies més tard, el 27, segons explica 'El Caso', va anar a urgències de l'hospital assegurant que tenia idees suïcides.

La dona ha mostrat «una extrema fredor»

El fiscal del cas, Enrique Barata, ha assegurat que la dona ha mostrat «una extrema fredor emocional» en el moment d'explicar els fets. Tot i no haver explicat les causes que la van portar a matar la seva pròpia filla si ha dit que «aquell dia ho veia negre, que hi havia desesperança en ella i que aquesta sensació la va portar a fer-ho».  A més, la medicoforense que la va examinar el dia que va confessar el crim, ha explicat que la dona «no presenta alteracions psicopatològiques agudes».

Segons les investigacions realitzades, també s'ha pogut saber que dues setmanes abans de l'incident, Maria Àngels havia fet referència a través de les seves xarxes socials al cas de la mare de Vilobí d'Onyar que va matar a les seves dues filles i després es va suïcidar.

També et pot interessar...