YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Sorprenent connexió entre la nena ofegada i les germanes assassinades el desembre a Girona

Ambdues mares tenien problemes psiquiàtrics que les haurien empès a cometre els crims

Els Mossos d'Esquadra han detingut la dona que ha ofegat la seva filla a la banyera a Girona, el 30 de desembre del 2019
Els Mossos d'Esquadra han detingut la dona que ha ofegat la seva filla a la banyera a Girona | ACN

Les comarques gironines han viscut dos terribles casos d'infanticidi el passat mes de desembre. El dia 30 una mare decidia ofegar la seva filla de 10 anys a la banyera a Girona. Abans, el dia 13, una altra mare matava amb una aixada les seves filles de 5 i 6 anys a Salitja, abans de suïcidar-se llençant-se per un pont. La casualitat ha volgut que ambdós casos tinguessin patrons molt similars.  

Tant la Maria Hernando, mare de la Martina i la Júlia, les nenes de Salitja, com la Maria Àngels, mare de la Gemma, la menor de Girona, presentaven problemes psicològics que les haurien dut a cometre els crims. En el primer cas, en perdre la vida en un accident provocat a l'AP-7, mai es podran saber del cert els motius pels quals va actuar Hernando, però si es coneix que Maria Àngels hauria patit problemes psicològics després de la seva separació matrimonial. 

Vilobí d'Onyar com a punt en comú

Un altre fet curiós, tal com afirma 'El Punt Avui', és que la Martina i la Júlia assistien a classes de ball de hip-hop en una escola no massa lluny de Salitja, a Vilobí d'Onyar, i la Gemma passava temps a la mateixa localitat de la Selva, ja que el seu pare, després de la separació, es va traslladar a viure a aquest municipi de la província de Girona. 

Algunes fonts inclús havien confirmat que les tres menors anaven a ballar a la mateixa escola de dansa però aquesta informació ha estat contrastada per CatalunyaDiari.com amb la directora del centre en qüestió, qui ha desmentit que la Gemma balles en aquella escola de dansa.

  

Tot i això, ambdós casos presenten una sèrie de coincidències molt significatives: Els dos van tenir lloc a la província de Girona, les dues mares patien problemes psicològics i, en certa manera, les nenes compartien Vilobí d'Onyar com ubicació en comú. Un seguit de curioses coincidències per dos dels casos més fatídics d'aquest passat 2019.

També et pot interessar


Comentaris

envia el comentari