Robatori massiu d'un menor en més de 40 vehicles en pocs dies a la Selva

En els últims dies s'havia intensificat la vigilància a les zones on actuava

La Policia Local de Blanes (Selva) ha detingut aquest diumenge un menor a qui atribueix més de 40 robatoris amb força a l'interior de vehicles de la població. Els fets van passar cap a quarts de dotze de la nit. Els agents havien intensificat la vigilància a les zones sensibles durant els últims dies i van observar un individu que tenia mig cos dins d'un cotxe amb els vidres trencats.

En el moment de la identificació i detenció, el noi portava una caçadora que havia estat sostreta d'un altre vehicle i duia al damunt altres objectes robats. A més, quan el van arrestar van observar que al costat del cotxe on havia furtat n'hi havia dos més amb els vidres trencats i l'interior regirat.

El menor actuava al centre de la població

En els últims dies, els agents han anat recopilant dades dels altres robatoris perpetrats en vehicles estacionats al carrer amb el mateix modus operandi per incloure'ls a l'atestat definitiu.

El lladre actuava principalment al centre de la població, sobretot a l'avinguda del Parlament de Catalunya i a la Rambla Joaquim Ruyra així com als carrers del voltant. L'arrestat és un menor resident a Blanes i està a l'espera que la Fiscalia de Menors el citi.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari