L'esgarrifosa confessió de la mare de la nena ofegada a Girona a un periodista

Albert Soler confirma que és de les coses que «no oblidaré mai»

La mare de la nena ofegada a Girona emmanillada
La dona va confessar els fets a un periodista abans de trucar el 112 | CatalunyaDiari

Albert Soler va tenir una de les experiències més difícils que pot viure un periodista, d'aquelles on es pot dir «no ho oblidaré mai». Va ser ell a qui la dona que va ofegar fins a la mort a la seva filla de 10 anys a Girona va confessar l'assassinat. «Hola Albert, he matat la meva filla», aquest era el primer missatge de Messenger que va enviar a les 14.18 hores al periodista del 'Diari de Girona'. 

Com faria més tard en la reconstrucció del crim, la mare de la menor li explicava que va cometre el crim «primer amb pastilles per dormir i després ofegant-la a la banyera».  

Soler relata en un article que Maria Àngels era «una semidesconeguda» i que sabia que tenia problemes psiquiàtrics arran de la seva separació. «No puc sola sense el pare», li hauria admès com a motiu del crim. 

Va perdre la vida a l'hospital

En tres ocasions va provar de saber la seva adreça sense èxit. Ella li deia que volia esperar una estona per confessar-ho a una veïna, dona d'un policia nacional. Finalment, més tard si li va dir que vivia a un segon pis del número 28 de la ronda de Ferran Puig. El periodista va trucar el 112, però ella ja havia avisat al voltant de les 15.00 hores del que havia fet una mitja hora abans. 

Fins als llocs dels fets, a la Ronda Ferran Puig de Girona, s'hi han desplaçat una unitat dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies medicalitzades. Els serveis mèdics van intentar reanimar la nena i una ambulància medicalitzada la va traslladar en estat crític a un centre hospitalari, a les 16.45 hores, amb poques possibilitats de sobreviure. Va acabar morint a les sis de la tarda. 

El periodista acaba explicant que va anar ràpidament al lloc dels fets i hi va trobar «tres cotxes policials i dues ambulàncies». Es pregunta: «haurien arribat a temps si hagués sabut, o m'hagués dit l'adreça?».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari