YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La mare de les nenes assassinades a Girona preparava l’aniversari de la filla abans del crim

Les autoritats han trobat la possible arma del crim a l'habitatge familiar, a l'espera dels resultats de les autòpsies de les menors

Els Mossos d'Esquadra a la zona on s'han trobat els cadàvers de dues nenes aquest divendres 13 de desembre
Les autoritats invesiguen principalment el motiu de la mare per realitzar el crim | Catalunya Diari
 

Catalunya segueix consternada amb la mort de les dues nenes, de 5 i 6 anys, presumptament a mans de la seva mare a la localitat gironesa de Vilobí d’Onyar. La investigació continua després que la mare de les menors se suïcidés tirant-se contra un camió a l’AP-7 i morint a l’hospital hores després.

La principal qüestió que es planteja durant la investigació és la raó per la qual la mare hauria assassinat les seves dues filles. Ara, el dubte creix, ja que s’ha pogut conèixer que feia una setmana que la mare estava preparant la festa d’aniversari de la seva filla gran, que hauria fet els 7 anys el passat dissabte.

Una aixada, la possible arma del crim

Després que el pare truqués a les autoritats després de trobar els cossos de les seves filles, la policia va registrar l'habitatge de la família. Allà van trobar una aixada que podria ser l’arma del crim, ja que les menors presentaven signes evidents de violència. Així i tot, la investigació espera els resultats de les autòpsies de les dues nenes per acabar de determinar quina va ser la vertadera raó de les defuncions.

Els veïns i veïnes de la petita localitat de Salitja, municipi de Vilobí d’Onyar, encara no s’expliquen la situació. En un poble d’uns 300 habitants tothom es coneix, i la família que protagonitza aquesta tragèdia no era una excepció. Tot i això, els veïns manifesten que a qui més veien era al pare, a qui titllen de «molt simpàtic» i un home que parla amb tothom. En canvi, asseguren, la dona no es deixava veure molt.

Desenes de catalans van voler homenatjar les dues nenes víctimes del crim encenent espelmes a la plaça de l’Ajuntament de la localitat. A l’espera dels resultats de l’autòpsia, també s’ha sabut que s’està preparant el funeral per les dues petites.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari