Denunciat un home per serrar l'estelada de ferro d'Amer

Els Mossos d'Esquadra han acusat l’home de furt i danys a aquesta escultura valorada en 400 euros

Els Mossos denuncien un home per serrar l'estelada de ferro d'Armer
Els Mossos denuncien un home per serrar l'estelada de ferro d'Amer | Cedida

Els Mossos d’Esquadra han denunciat per un delicte de furt i un altre de danys un home per serrar una estelada de ferro valorada en més de 400 euros a Amer (Selva). Els fets van passar aquest dimecres, 1 de gener, a la tarda, quan la policia va rebre l’avís d’un home que assegurava que un grup de persones l’estaven retenint contra la seva voluntat.

Quan els agents hi van arribar van identificar totes les persones que hi havia i van localitzar un tros de l’escultura. La policia ja havia rebut la denúncia de robatori d’aquesta peça que estava instal·lada en una propietat privada el mateix dimecres al matí. L’autor dels fets havia difós a través de les xarxes socials l’acció. Finalment, la policia va relacionar l’autor dels fets amb la persona, teòricament, retinguda pels veïns de la zona.

Denuncien un delicte de furt i un altre delicte de danys

Els Mossos atribueixen un delicte de furt i un altre de danys a l’home que va serrar una estelada de ferro d’una propietat privada d’Amer. El presumpte lladre es va emportar l’escultura, valorada en 400 euros, i va gravar l’acció per penjar-la a Internet.

Curiosament, els Mossos d’Esquadra van rebre, poques hores després, la trucada d’un home que assegurava que un grup de veïns l’estaven retenint en contra de la seva voluntat en una zona de muntanya. En arribar els agents van localitzar un tros de l’escultura metàl·lica, el que els va permetre denunciar a l’home que havia realitzat la trucada com a autor del crim.

El delicte penjat a les xarxes socials

Segons han informat els Mossosel presumpte autor dels fets havia difós a les xarxes socials el delicte sota el títol «Equipo Mazinguer Z». Ho va fer a través d’un vídeo on es combinen imatges d’aquest dibuix animat amb les del moment en què es va perpetrar l’acció.

L’estelada de ferro havia estat instal·lada recentment pels veïns de la zona, després que la que hi havia de fusta hagués patit diverses bretolades. El terreny on estava situada era de propietat privada, tot i que l'escultura havia estat col·locada per consens dels veïns.


Comentaris

envia el comentari