YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Localitzen el jove de 26 anys desaparegut al Garraf

Kevin Moreno Redondo va desaparèixer el passat 1 de gener al municipi de Sant Pere de Ribes

Els familiars de Kevin han informat que ha aparegut sa i estalvi aquest dijous
Els familiars de Kevin han informat que s'ha posat en contacte amb ells aquest dijous aquest dijous | CatalunyaDiari.cat

Kevin Moreno Redondo és un jove de 26 anys que va desaparèixer el passat dimarts, 1 de gener, a Sant Pere de Ribes, a la comarca del Garraf. Segons va indicar la seva família a les xarxes socials, Redondo va ser vist per darrer cop sortint de casa seva, i des de llavors no es va saber res sobre el seu parador. Afortunadament el jove, que fa uns 175 centímetres, i pesa al voltant de 68 quilos, s'ha posat en contacte amb la seva mare aquest dijous, 3 de gener, per tranquil·litzar-la. 

En el moment que se li va perdre la pista, portava un anorac amb una butxaca davantera de camuflatge. La seva família es va mostrar especialment preocupada, ja que Redondo té un trastorn bipolar pel qual no rep la medicació necessària. És per això que va demanar a qualsevol persona que pugui aportar informacions sobre el seu parador que es posi en contacte amb la Policia Local, els Mossos d'Esquadra, o directament amb els familiars.

Troben una menor de 14 anys desapareguda a Castelledefels

Fa poques setmanes, la policia va informar de la desaparició de Nuria, una jove de 14 anys a la qual se li va perdre la pista al municipi de Castelldefels, a la comarca del Baix Llobregat. En aquell vas, la desaparició va tenir lloc el dia 11 de desembre, i tant la família com la policia sospitava que la menor podria estar a l'Hospitalet de Llobregat. 

Finalment, uns dies després, la policia va informar que la jove havia estat localitzada sana i estalvia, sense oferir més detalls sobre el lloc on es trobava, o aclarir si efectivament havia estat trobada a l'Hospitalet, ni tampoc sobre els motius de la desaparició. 


Comentaris

envia el comentari