Denunciats 2 homes per cultivar marihuana en un habitatge a l'Alta Ribagorça

L'immoble tenia una connexió il·legal a la xarxa elèctrica

Imatge de les plantes de marihuana i altres objectes comissats a un habitatge de Viu de Llevata
Imatge de les plantes de marihuana i altres objectes comissats a un habitatge de Viu de Llevata | Mossos

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment dos homes, un de 56 anys, de nacionalitat argentina i veí de Barcelona, i l'altre de 30 anys, de nacionalitat espanyola i veí del Pont de Suert, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

La policia va obrir una investigació a finals de setembre en tenir coneixement de la possible existència d'una plantació de marihuana en un pati interior d'un habitatge a Viu de Llevata (Alta Ribagorça), al municipi del Pont de Suert.

60 plantes de marihuana plantades en un terreny interior

El 27 de setembre, agents del cos van registrar l'immoble i van localitzar 60 plantes de marihuana plantades en un terreny interior, 1.050 grams de cabdells assecats i 102 grams de pols de marihuana. La policia també va intervenir a l'habitatge diferent material per al cultiu i assecat de les plantes com ara làmpades, transformadors i un sistema de ventilació, a més d'estris per embolcallar i manipular la droga

Els Mossos també van constatar que l'immoble tenia una connexió il·legal a la xarxa elèctrica. Les persones denunciades hauran de presentar-se davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tremp quan siguin requerits

Per altra banda, des de principis de setembre, els Mossos d'Esquadra han efectuat tres denúncies administratives per cultiu de marihuana en horts i patis en les poblacions de Pont de Suert i Durro. En aquestes intervencions, el cos ha comissat 35 plantes de marihuana.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari