Detenen Juan Carlos Quer, pare de Diana Quer, per agredir i intentar atropellar la seva exdona

La denúncia ha estat interposada per la mateixa Diana López aquesta mateixa nit

Detenen Juan Carlos Quer, pare de Diana Quer, per agredir i intentar atropellar la seva exdona | Catalunya Diari

La mare de Diana Quer, Diana López Pinell, ha denunciat aquesta passada nit el seu exmarit —i pare de la nena assassinada per 'El Chicle'— per haver-la pegat i posteriorment intentat atropellar-la. Els fets van succeir durant la tarda d'ahir, després que els progenitors de Diana protagonitzessin una baralla al garatge d'una casa de Las Rozas, a Madrid.

Segons apunten les primeres informacions, després de produir-se un forcejament entre la parella, Juan Carlos Quer hauria pegat un cop al pòmul de la seva exdona, així com li va causar alguna lesió en agafar-li fortament el canell. Per aquest motiu Diana López va decidir personar-se en dependències policials i interposar una denúncia contra l'exmarit, de qui va assegurar que també l'havia intentat atropellar quan va pujar al cotxe.

Així les coses després que la mare de Diana prestés declaració, la policia va procedir a detenir Juan Carlos i posteriorment el va traslladar fins a dependències policials.

 

Ja havia interposat altres denúncies

Els problemes entre la parella van començar temps enrere i, de fet, Diana López ja havia denunciat en anteriors ocasions Juan Carlos. En aquest sentit es va manifestar el pare de Diana davant una atenció als mitjans, on va explicar el següent: «Fins que vaig contraure matrimoni, mai havia tingut una denúncia. Ni durant els 24 anys de matrimoni ni durant els 22 que festejàvem».

Juan Carlos va anar un pas més enllà, i va assegurar que «molts de vosaltres sabreu llegir entre línies per conèixer el veritable motiu que hi havia darrere la ruptura. Van caure 9 o 10 demandes que, evidentment, van ser totes arxivades. Llegiu entre línies». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari