La víctima de l'agressió homòfoba, Víctor N., després dels deu punts de sutura al llavi

Víctor, el jove català víctima d'un atac homòfob durant la revetlla de Sant Joan

La víctima va rebre un cop de puny a la boca i va patir un robatori al crit de 'maricón de merda'

Els Mossos d'Esquadra van fer un total de 57 detencions durant el dispositiu especial per garantir la mobilitat, la seguretat i l'ordre públic durant la revetlla de Sant Joan. D'aquestes, es van arrestar quinze persones per violències masclistes, segons el balanç del Departament d'Interior.

En el marc d'aquest operatiu —entre les deu de la nit de dijous i les deu del matí d'aquest divendres— també s'ha denunciat una agressió homòfoba a Santa Coloma de Gramanet durant la revetlla de Sant Joan.

Un lamentable incident que es va produir pels voltants de les 4 de la matinada al barri Oliveres, a tocar de Can Zam.

El relat de la víctima

Víctor N., ha explicat a través de les seves xarxes socials una cosa que «mai va pensar que publicaria». Ell és la víctima d'una agressió homòfoba la revetlla de Sant Joan. Un trist incident que va passar quan tornava a cap a casa acompanyat d'un seu cosí i va demanar foc a tres joves abans de pujar al metro.

«Aquí va ser on va començar tot. Sense dir-me res vaig rebre un cop de puny a la boca al crit de 'maricón de merda' i vaig caure inconscient a terra. Des d'aquell moment no recordo res» ha relatat l'afectat, Victor N., en un missatge a les xarxes socials on ha adjuntat quatre fotografies de l'agressió i els deu punts de sutura que ha necessitat el llavi.

«Segons m'ha explicat el meu cosí, després de caure a terra, els tres nois em van començar a donar puntades de peu i a insultar-me mentre jo estava sagnant sense sentit a terra», ha continuat el relat Víctor N.

«Quan el meu cosí es va apropar per ajudar-me, va rebre amenaces i els nois van fugir corrents amb la meva ronyonera. Va ser quan va demanar ajuda i van trucar a la policia i l'ambulància», ha assenyalat la víctima, que es va despertar a l'hospital sense recordar «absolutament res».

«Ahir vam posar la denúncia corresponent, desgraciadament no sabem qui són els agressors i el meu cosí és l'únic que els va veure», ha lamentat Víctor N. «Aquesta publicació la faig pública per visibilitzar que aquestes coses segueixen passant i que, al final, he de donar les gràcies per no haver acabat pitjor i poder explicar-ho», ha conclòs.  

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que han rebut la denúncia en una comissaria de Santa Coloma de Gramenet i que investiguen els fets pels delictes de lesions, robatori violent i també d'odi i discriminació.

«Ni a Santa Coloma de Gramenet ni enlloc! La nostra més enèrgica condemna a aquesta agressió LGTBIfóbica durant la nit de la revetlla de Sant Joan en un barri de la nostra ciutat. Tot el nostre suport i amor al Víctor. Cal reflexionar sobre la prevenció d'aquests fets», ha piulat el col·lectiu Entenem Santa Coloma LGTBI.