Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra encesa

Denuncien una agressió sexual amb violència al Garraf

Els Mossos d'Esquadra han obert diligències per identificar l'autor

La sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra encesa
Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar l'agressor. | Mossos d'Esquadra

Nou cas d'agressió sexual a Catalunya. Aquest dissabte, una dona ha denunciat una agressió sexual amb violència a Sant Pere de Ribes, al Garraf. Els fets van tenir lloc mentre la veïna d'aquesta població estava passejant en un camí de Mas Solers, als volts de les 11.30 hores del mateix dissabte. 

La dona va haver de ser hospitalitzada a conseqüència de l'atac de l'assaltant. Una vegada al centre mèdic, els professionals sanitaris li van tractar les ferides i li van fer un reconeixement mèdic. L'agressor, a més, li va robar el mòbil després de l'assalt, tot i que l'acabaria llançant uns metres més enllà dels llocs dels fets.

Una altra persona que rondava per la zona va poder socórrer la víctima i trucant al telèfon d'emergències 112 per tal que la traslladessin a un centre sanitari. 

Els Mossos d'Esquadra obren una investigació per trobar l'assaltant

Després dels fets, l'agressor va fugir i encara no se l'ha pogut localitzar. Tot i això, els Mossos d'Esquadra ja han obert diligències i s'està treballant a partir d'una descripció física que ha fet la mateixa víctima. I és, aquest diumenge, que la dona agredia ja ha interposat una denúncia davant dels Mossos, que li han pres declaració per avançar amb la investigació.

Indignació de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes

Les reaccions a la localitat del Garraf no s'han fet esperar. L'Ajuntament va sortir al pas ràpidament a condemnar «rotundament» l'agressió que havia patit una veïna del municipi. A banda d'informar sobre l'estat de la víctima i el cas en general, des del consistori també han volgut donar «tot el nostre suport a la víctima». Des de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes rebutgen «qualsevol acció que atempti contra les llibertats de les dones». A més, també asseguren que «ens sentim plenament dolguts i desitgem que aquests delictes no quedin impunes». A la vegada també han volgut enviar «tot el nostre escalf» a la dona agredida.