URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

Denuncien un comissari de la Policia Nacional a Barcelona per organitzar àpats multitudinaris

'Coronapinchos': Així és com era conegut Emilio de la Calle

El sindicat demana que es depurin responsabilitats penals i de règim intern  | CatalunyaDiari.cat

El sindicat JUPOL de la Policia Nacional ha interposat dues denúncies contra el comissari de la Brigada d'Estrangera i Fronteres de Barcelona, Emilio de la Calle, per organitzar dinars amb una vintena de persones. L'home era conegut com el 'coronapintxos', pels àpats que organitzava i celebrava a la comissaria de la Verneda.

JUPOL demana que es depurin responsabilitats per posar en risc la salut dels agents de la policia, i que es facin proves als policies que van assistir a aquests dinars i a tots aquells que poguessin tenir contacte amb aquesta brigada. El sindicat té constància que com a mínim es van fer tres dinars.

 

L'acusen d'un delicte contra la salut

El sindicat ha interposat la denúncia davant de la unitat de règim disciplinari de la Direcció General de Policia per un delicte contra la salut dels treballadors i diverses faltes greus. També se n'ha presentat una altra davant del Cap Superior de la Policia Nacional de Catalunya, per una negligència de les mesures preventives de riscos laborals, per saltar-se almenys en tres ocasions el decret de l'estat d'alarma i per saltar-se les lleis de riscos laborals.

El sindicat demana que es depurin responsabilitats penals i de règim intern que corresponguin, així com la sanció per incompliment reiterat del decret d'estat d'alarma que les autoritats competents de Catalunya estimin oportuna.


Comentaris

envia el comentari