Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida amb mascareta

Sorprenen a 21 persones sense mascareta celebrant una festa d'aniversari en una finca de Lleida

La Guàrdia Urbana de Lleida va acudir al lloc en rebre un avís per les molèsties

La Guàrdia Urbana de Lleida va sorprendre el dissabte a la tarda a 21 persones mentre celebraven una festa en una finca de Sucs, a la comarca del Segrià. Després de rebre un avís per les molèsties ocasionades, diverses patrulles van acudir al lloc dels fets i van sentir des del camí música a un volum molt elevat.

Els agents van localitzar diversos vehicles al voltant i, a l'interior, un grup de persones, 14 adults i 7 menors d'edat, cap de les quals duia mascareta. La Urbana va identificar el responsable de la festa, de 32 anys, que va explicar que celebraven un aniversari amb familiars i amics. Els agents aixecar la corresponent denúncia per celebrar una trobada de més de sis persones i sense mascareta. Les persones que no eren del nucli familiar van marxar del lloc.

Denuncien un bar per no seguir la normativa

D'altra banda, la Guàrdia Urbana de Lleida ha denunciat aquesta matinada el propietari d'un bar del carrer Príncep de Viana de la ciutat. Una patrulla ha acudit passada la mitjanit al local després de rebre un avís d'un veí per les molèsties que li ocasionava l'elevada música que provenia de l'establiment.

Un cop al lloc, els agents han constatat que la música estava a un volum elevat que no permetia parlar amb la persona responsable del bar. També han observat que a l'interior del local hi havia unes quaranta persones, algunes consumint begudes i un grup gran estaven en un espai del local ballant, sense mantenir distàncies i sense portar mascareta. Els agents han fet l'acta corresponent al responsable del bar per incomplir les mesures de prevenció contra la covid-19.

Denunciat en organitzar una festa familiar amb 26 persones en un domicili de Cambrils

La Policia Local de Cambrils (Baix Camp) ha denunciat l'organitzador d'una festa familiar multitudinària en un domicili del nucli de Vilafortuny. Cap a un quart de tres de la tarda de dijous dues trucades van alertar el cos policial que diverses famílies es trobaven fent una festa conjunta.

Les patrulles que es van adreçar al lloc van observar 26 persones a l'interior d'un domicili del barri Proacosa, malgrat la prohibició de fer reunions o trobades particulars de més de sis persones. Els agents van aixecar acta a l'organitzador de la festa i principal responsable de la desobediència de la normativa. La Policia Local cursarà la tramitació de l'expedient sancionador, que podria acabar amb multes d'entre 100 i 3.000 euros.