Més d’una desena de denúncies i diverses irregularitats en locals d’oci de Figueres

El doble control policial va aixecar tretze denúncies i va localitzar irregularitats a tres locals de la ciutat

El cos de la Guàrdia Urbana de Figueres va realitzar la passada nit de divendres un doble dispositiu policial en punts concrets de la localitat de l’Alt Empordà, centrats a controlar l’oci nocturn i els seus clients.

Tretze denúncies i tres locals amb irregularitats

La seva sorpresa va arribar durant el primer dispositiu, situat a la ronda sud de la ciutat, que consistia en un control d’alcoholèmia i altres drogues. La nit va acabar amb un total de tretze denúncies per part dels agents i de l’Àrea Bàsica Policial de Figueres del Cos de Mossos d’Esquadra.

Les denúncies es van produir per diferents faltes administratives i penals, tals com conduir sota els efectes de l’alcohol, mancar de permís de conduir, possessió de substàncies estupefaents o denúncies de trànsit.

El segon dispositiu de la nit va consistir en una inspecció a diversos locals d’oci de la localitat, els quals també van finalitzar amb l’aixecament de diferents infraccions administratives. En total, tres locals d’oci de la ciutat van ser denunciats per la Guàrdia Urbana de Figueres.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari