Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La BRIMO dels Mossos actuant en un nou intent de desnonament a Barcelona el 20 de gener

Tensió i càrregues a Barcelona en un nou intent de desnonament

Volien desallotjar un home de més de 90 anys amb un alt grau de dependència

Tensió aquest matí a Barcelona després que diversos equips de la BRIMO (Brigada Móbil) dels Mossos s’hagin presentat a un domicili situat al carrer Ruiz de Padrón, al Clot, per a desallotjar un home de més de 90 anys  que viu en una de les cases del barri.

Una vintena de persones concentrades

En arribar a la casa, els Mossos s’han trobat amb un  grup de persones convocades per l’Observatori d’Habitatge i Turisme del Clot que s’havien concentrat davant la porta per intentar evitar que es produís eldesnonament. Perquè no els impedissin la seva feina, els agents equipats amb cascs i material antiavalots, han optat per dispersar-los carregant contra ells.

Tal com han explicat des de l’organització, la policia volia accedir al pis per desallotjar un home de 92 anys amb un alt grau de dependència que havia deixat de pagar el lloguer.

En un vídeo que han filtrat a través de les xarxes socials, es pot veure com  un grup d’una vintena de joves impedia l’entrada dels agents. Per la seva els Mossos han retingut a alguns dels nois amb manilles i han donat cops per apartar-los de la porta. Finalment, i a causa de l’estat de salut de l’home,  l’execució ha estat posposada fins el dia 11 de febrer.

També et pot interessar...