Desallotgen un avió a París-Orly que havia de viatjar a Barcelona per alerta terrorista

La policia ha detingut un home que duia un ganivet de ceràmica, tot quan ja havia passat els controls de seguretat de l'aeroport parisenc

avio terrorista paris
L'home va ser detingut abans d'embarcar a l'avió, però ja havia passat els controls de seguretat | Twitter (@324cat)

Un home ha estat detingut a l'aeroport de París-Orly per dur un ganivet de ceràmica, tal com han pogut confirmar diversos mitjans francesos. L'home, que ja havia passat els controls de seguretat, anava a viatjar en un vol amb destinació Barcelona, el qual va ser cancel·lat per aquest motiu.

Els fets van ocórrer ahir dijous al voltant de les 18 hores. L'avió, de la companyia Transvia, estava preparat per a realitzar el seu viatge. Va ser en aquell moment que, segons va informar la ràdio francesa 'RTL', la parella de l'home detingut va trucar a l'aeroport per advertir que tenia el presumpte terrorista tenia la intenció de cometre un atemptat en aquell avió. Sembla ser, segons va fer públic la mateixa ràdio, que la seva parella hauria alertat de les intencions del sospitós després d'una disputa.

Els passatgers han fet nit a París i tornen aquest matí

L'home, que encara no havia embarcat, va ser detingut, però va ser quan ja havia passat els controls de seguretat. A més, les autoritats de l'aeroport van decidir desallotjar l'avió per tal de registrar els equipatges i l'aparell, i així assegurar-se que no hi havia cap altre artefacte perillós que pogués provocar alguna mena de conflicte. 

Tots els passatgers van ser desallotjats en el mateix moment de l'avió i han hagut de fer nit en un hotel parisenc, proporcionat per la mateixa companyia aèria. En aquest cas, els passatgers desallotjats arriben aquest mateix matí de divendres a Barcelona en un altre vol. 

L'home sospitós de cometre l'atemptat tenia antecedents penals, però en cap cas es tractaven d'antecedents per terrorisme. Per altra banda, la resta d'operacions aèries de l'aeroport París-Orly no van resultar afectades.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari