Desallotgen una casa ocupada per «delinqüents reincidents» que molestaven els veïns

L'operatiu s'ha dut a terme aquest divendres al districte barceloní de Sants

Els veïns del barri de Sants respiren una mica més tranquils des d'avui. I és que, aquest divendres, els Mossos d'Esquadra han desallotjat per ordre judicial un local ocupat en aquest districte de Barcelona. Segons fons policials, l'habitatge estava ocupat per delinqüents «multireincidents», que acumulaven uns quants antecedents per diversos delictes i que suposadament havien causat problemes de convivència en aquest barri de la capital catalana.

Fonts de la policia catalana han informat a Europa Press que el local havia estat ocupat el passat 17 de març. Les queixes dels veïns van provocar que els Mossos d'Esquadra i la Policia Local barcelonina iniciessin una investigació, enviant diverses patrulles de paisà a controlar la zona. Es calcula que en aquest habitatge hi vivien unes 10 persones, tot i que en el moment del desallotjament només n'han trobat dues.

Dos ocupants del local, amb antecedents per diversos delictes

Tot i tenir la certesa que en el local hi vivia una desena de persones, en el desallotjament només se n'han trobat dues al seu interior. Segons fonts policials, es tracta de dos delinqüents reincidents, que han estat identificats dins del pla Treball dels Mossos d'Esquadra. Un d'ells acumulava 12 antecedents, mentre que l'altre en tenia 15, per furts, robatoris i delictes relacionats amb el tràfic de drogues.

Durant l'operatiu per desallotjar l'habitatge s'han presentat quatre persones més, que han arribat al lloc dels fets per impedir que els Mossos tanquessin el local i l'entreguessin al propietari.

Amb l'objectiu d'evitar que tornin a entrar al local, els agents han engegat un dispositiu d'ordre públic, que es mantindrà fins que es tanqui el pas a la propietat i es tapi la porta per evitar ocupacions, han informat fonts de la policia catalana.

Els Mossos donen per desarticulat el «punt delinqüencial» que representava el local

D'aquesta manera, els Mossos d'Esquadra donen per finalitzada l'operació. Una operació que es va iniciar a partir de les queixes dels veïns i que ha culminat aquest divendres amb el desallotjament del local. En aquest sentit, el cos policial català dona per desarticulat el «punt delinqüencial» que representava aquest local situat al districte de Sants de la capital catalana.


Comentaris

envia el comentari