Van beguts i destrossen cotxes amb una barra de ferro a Barcelona

Els fets van tenir lloc la nit de dimecres a dijous al barri de la Verneda de Barcelona

Agents de paisà dels Mossos d’Esquadra van detenir aquest passat dimecres a la nit dos joves que anaven borratxos pel carrer, colpejant amb una barra de ferro els cotxes aparcats a la via pública, al barri de la Verneda, al districte barceloní de Sant Martí. L’avís, que va anar a càrrec d'un veí de la zona, es va rebre poc després de la mitjanit de dimecres a dijous, quan la policia catalana van rebre l'avís que dues persones colpejaven amb una barra de ferro de més d'un metre de llargària els cotxes que estaven aparcats al carrer Maresme i a la Rambla Prim del barri de la Verneda.

Una patrulla dels Mossos de paisà es va encarregar de localitzar els joves, els va identificar i els va detenir, moment en què un dels nois va reconèixer els fets. Segons dades policials, es van detectar danys en quatre vehicles que estaven a la via pública.

Desallotgen un immoble ocupat per lladres multireincidents al Poble-sec

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra han desallotjat aquest divendres un immoble ocupat per lladres multireincidents al Poble-sec, al carrer Radas. En el moment de la intervenció hi havia dos ocupants que, tot i que havien estat prèviament informats de la data del desallotjament, no han volgut marxar voluntàriament. Tenen 12 i 15 antecedents per furts i robatoris amb violència i intimidació.

La policia catalana ha desplegat després un dispositiu de seguretat mentre el propietari de l'immoble l'assegurava, ja que quatre persones, també multireincidents, han intentat ocupar-lo de nou. La intervenció s'ha produït a requeriment del jutjat d'instrucció número 5 de Barcelona.

El local es va ocupar el 17 de març, i des de llavors havien augmentat els incidents a la zona. Els veïns havien fet arribar nombroses queixes i estaven col·laborant amb la Guàrdia Urbana per millorar la seva seguretat.


Comentaris

envia el comentari