Desallotgen una estació del Metro de Barcelona per l'aparició d'un fum misteriós

Els Bombers s'han desplaçat fins a la parada de Can Peixauet, per a revisar bé les instal·lacions

Usària en una estació de metro de Barcelona
L'estació de Metro de Can Peixauet ha hagut de ser desallotjada per la presència de fum a l'andana | Catalunya Diari

ACTUALITZACIÓ 24/12/2020 10.40 HORES

Els Bombers de la Generalitat han informat que, després de revisar bé les instal·lacions de l'estació de can Peixauet del Metro, a Santa Coloma de Gramenet, no s'ha detectat cap «anomalia». En aquest sentit, el funcionament normal de l'estació ha quedar restablert.

Ensurt important en una estació del Metro

Important ensurt aquest dijous, 24 de desembre, al matí, per als passatgers de la línia L9 del Metro de Barcelona. Segons han explicat els Bombers de la Generalitat, a través de les xarxes socials, s'ha hagut d'intervenir a l'estació de Can Peixauet, després de detectar-se la presència misteriosa de fum a l'andana, sense un origen clar. 

Per a poder dur a terme les tasques de revisió, tota l'estació ha hagut de ser allotjada. Per la seva banda, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha informat que la línia L9 Nord no ofereix servei entre les estacions de Bon Pastor i Santa Rosa, però sí que realitza el recorregut habitual entre La Sagrera i Bon Pastor. 

Ensurt al Metro per un home violent

A principis d'aquest mes de desembre els alguns dels usuaris del Metro de Barcelona es van dur un gran ensurt en topar-se amb un home amb actitud violenta el qual mostrava signes evidents d'estar sota els efectes de l'alcohol.

Els fets van tenir lloc el dijous, 3 de desembre, poc després de les deu de la nit. L'individu estava molestant als usuaris de l'interior d'un vago a l'estació de Trinitat Vella de l'L1 motiu pel qual el personal de seguretat de l'estació va rebre un avís, segons informava 'Metrópoli Abierta'.

Els vigilants van esperar que el metro arribés a l'estació per intervenir. Quan el personal de seguretat va entrar al vagó per desallotjar l'individu es va produir un forceig entre les dues parts que va acabar. Segons recollia el mitjà citat anteriorment, fonts del sindicat de seguretat ADN explicaven que l'individu hauria tret una vareta punxant d'una fèrula que duia al canell i que havia intentat clavar a un dels vigilants.

Davant l'actitud violenta que va mostrar l'home en qüestió, els vigilants van avisar als Mossos d'Esquadra que es van encarregar d'arrestar-lo.


Comentaris

envia el comentari