Desallotgen una festa de Halloween a Catalunya que incomplia les mesures contra la Covid-19

Com a resultat de la intervenció s'han denunciat 25 persones

Diverses persones brindant amb begudes variades
Desallotgen una festa de Halloween a Catalunya que incomplia les mesures contra la Covid-19 | Pexels

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha desallotjat aquest dissabte una festa de Halloween no autoritzada i on no es complien les mesures de seguretat i prevenció davant el coronavirus.

Com a resultat de la intervenció s'han denunciat 25 persones, segons ha informat la Guàrdia Urbana en un tuit que ha recollit Europa Press. A més, els agents han intervingut diverses substàncies estupefaents i alguns equips reproductors de música.

Un metge de  l'Hospital de Sant Pau: La situació «s'assembla molt» al mes de març

El cap de la Unitat de Malalties Infeccioses de l'Hospital Sant Pau de Barcelona, Joaquín López-Contreras, ha assegurat aquest dissabte que la situació actual del coronavirus a Catalunya «s'assembla moltíssim» a la del març, durant la primera onada de la pandèmia.

En una entrevista al 3/24 que ha recollit Europa Press, ha recordat que llavors la solució va ser el confinament total, motiu pel qual ha remarcat que ara com ara s'ha de reduir la vida social.

«Potser la ciutadania ha entès que hem d'estar a les nostres cases, tenir relacions només amb el nostre cercle més estret i evitar contagis», i ha afirmat que fins ara quan es prohibia una activitat la gent la substituïa per una altra semblant.

CatSalut estima que en 15 dies es doblaran els ingressats a l'UCI

El director del Servei Català de la Salut (CatSalut) de la Generalitat, Adrià Comella, ha explicat aquest dissabte que calcula que en els propers 15 dies es doblarà el nombre de pacients ingressats a la unitat de vigilància intensiva (UCI) per coronavirus: «Probablement no ens escaparem d'arribar als 900 llits de crítics».

En una entrevista de Rac1 que ha recollit Europa Press, Comella ha assegurat que el nivell de tensió per als hospitals catalans serà molt alt, tot i que no s'estarà «en un punt de col·lapse entès» com que no es poguessin atendre més infectats pel virus.


Comentaris

envia el comentari