Desallotgen una macrofesta en un llac amb més de 200 joves a Pamplona

Els agents van trigar dues hores en aconseguir que tots els assistents abandonessin el lloc
Policia Municipal i Foral de Pamaplona
Els agents van haver d'intervenir en aquesta macrofesta amb més de 200 assistents | Cedida

La matinada d'aquest diumenge els agents de la Policia Municipal de Pamplona han hagut d'intervenir en una festa amb més de 200 assistents que s'estava celebrant al llac de Mendillorri. Fonts de la Policia Municipal han explicat que es tractava d'una festa que havia estat convocada a través de les xarxes socials amb el títol 'Quedada llac de Mendillorri'. En l'esdeveniment hi havia programades activitats com un 'chupinazo' i «llançament de veïns a l'estany».

Gairebé dues hores per aturar la festa

Els agents es van desplaçar fins al llac al voltant de les 0.00 hores d'aquest diumenge però en veure la gran quantitat de persones que hi havia aplegades van desistir a realitzar una intervenció per la força i dur a terme identificacions. La policia va optar per fer veure als més de 200 assistents que estaven incompliment les mesures sanitàries establertes a causa de la Covid-19 tot assenyalant el risc que comportava per a ells i les seves famílies. També van assenyalar que estaven causant molèsties als veïns de la zona.

La intervenció per part de les patrulles va ser continuada i va durar fins a les 2.00 hores quan tots els assistents van decidir abandonar el lloc. La Policia Municipal de Pamplona està investigant els fets per tal d'esbrinar la identitat de la persona que va crear l'esdeveniment. Aquesta seria la primera vegada que es crea una convocatòria d'aquestes característiques a la ciutat.


Comentaris

envia el comentari