Desallotjat un hotel a Barcelona per un incendi

S'han evacuat tres de les set plantes de l'edifici

Un camió dels Bombers de la Generalitat
Desallotgen un hotel al Maresme per un incendi | cedida

L'incendi d'un escalfador de l'Hotel Europa de Malgrat de Mar (Maresme) ha comportat el desallotjament de part de l'edifici aquest dilluns, 10 d'agost. Segons han detallat els Bombers i fonts municipals, el foc s'ha originat al voltant de les 15.31 hores a la planta soterrada quan uns operaris reparaven les instal·lacions.

Una guspira d'aquestes tasques ha provocat l'incendi i els responsables de l'hotel han començat a evacuar les persones de l'establiment abans que arribessin els serveis d'emergències. Dins l'hotel hi havia prop de 300 persones i el desallotjament ha afectat tres de les set plantes de l'edifici.

Sis dotacions dels Bombers han treballat al lloc dels fets per apagar les flames i a les 16.16 hores el foc s'ha donat per extingit, moment en què s'ha procedit a les tasques de ventilació.

Incendi forestal a Prat de Comte provocat per la caiguda d'un llamp

La caiguda d'un llamp ha provocat aquest dilluns a la tarda un incendi forestal a Prat de Comte (Terra Alta), segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'avís del foc s'ha rebut a les 14.33 hores a la serra de les Moles, prop del barranc Fondo.

L'incendi és al vessant d'una muntanya i en una zona de difícil accés, sense camins ni corriols. Inicialment, s'hi han desplaçat 18 dotacions terrestres i 5 mitjans aeris dels Bombers i el foc s'ha pogut estabilitzar ràpidament al cap d'una hora (15.32 hores). Part del personal de Bombers ha de ser transportat en helicòpter i la resta hi puja a peu. Els efectius d'emergències vigilen ara que no hi hagi més focus, refreden el terreny i llancen retardant per evitar les revifalles.

Amb relació amb aquest incendi, els Bombers han anunciat a través de les xarxes socials que durant el dia d'avui s'ha actuat en diversos incendis provocats per llamps, després de molts dies sense pluja, amb zones del país molt seques, i amb temperatures que a molts punts encara se situaven per sobre del normal.


Comentaris

envia el comentari