Desallotjada la platja de Sant Sebastià de Barcelona per un possible artefacte explosiu

La Guàrdia Urbana i la Guàrdia Civil han prohibit el bany en la zona afectada

Desallotjen una platja de Barcelona
La policia ha desallotjat la platja de Sant Sebastià de la Barceloneta per un artefacte explosiu | Twitter (@magdaJove)

Un possible artefacte explosiu ha encès totes les alarmes a Barcelona. La policia ha acordonat 250 metres de la platja de Sant Sebastià, al barri Barceloneta, per un possible artefacte explosiu, el qual ha estat trobat per un membre del Grup Especial d'Activitats subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil fora de servei, mentre en banyava a la platja. 

En aquests moments el bany està prohibit, després del desallotjament de la platja, que s'ha dut a terme en un dispositiu conjunt de la Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de Barcelona, que treballen per recuperar un possible artefacte explosiu que s'ha trobat a l'aigua.

La policia ha delimitat un perímetre al mar

Segons d'alguns testimonis de la zona han declarat a 'Betevé', diversos vaixells de la policia han delimitat un perímetre a l'aigua, que han anat ampliant a poc a poc, amb la intenció de trobar l'artefacte. Per això, el bany està prohibit en el perímetre.

El desallotjament s'allargarà fins al dilluns

El desallotjament a la platja de Sant Sebastià de Barcelona s'allargarà, com a mínim, fins al dilluns. Tal com explica 'El Periódico', l'artefacte explosiu trobat a l'aigua ha de ser retirat per experts de l'Armada, que vindrà des de Cartagena, pel qual no arribaran fins dilluns. 

Per tant, la platja continuarà acordonada i el bany prohibit. L'artefacte en qüestió té una mida d'1,10 metres d'alt i 80 centímetres de diàmetre i podria procedir de la Guerra Civil. Segons ha confirmat la Guàrdia Civil, per l'aspecte que té es tractaria d'un artefacte antic. La ubicació exacta on s'ha trobat l'objecte és a tres metres de profunditat i a 25 metres de la platja.    

També et pot interessar...


Comentaris
Dolors
Menys mal q a la resta de Espanta NO PASSA RES..POBRES CATALANS ¡¡¡¡¡
Lluis
En borrell, en fernandez. el cni ??????

envia el comentari