Desapareguda una dona de 82 anys al Baix Empordà

Va ser vista per darrer cop aquest dimarts al vespre

Lucía, la dona de 82 anys desapareguda a l'Empordà
Lucía està desapareguda des d'aquest dimarts | Catalunya Diari

Una dona de 82 anys, de nom Lucía, i veïna del municipi de Mont-ras, a la comarca del Baix Empordà, es troba desapareguda des del vespre d'aquest dimarts, 7 de juliol. Segons explica 'El Gerió', la dona va ser vista per darrera vegada a darrera hora de la tarda a l'entorn del carrer de la Font i de la plaça de l'Església, i malgrat que diversos veïns del poble s'han sumat a les tasques de recerca, de moment han estat infructíferes.

La dona, que duia un vestit rosa i de flors, podria estar desorientada i això explicaria el motiu de la seva desaparició. Aquest dimecres al matí s'ha organitzat una batuda per trobar-la a l'entorn de la carretera C-31 i dels nuclis de Palafrugell, Vall-llobrega i Llofriu.

Alerten d'una parella que va marxar d'un hotel d'Avinyonet de Puigventós sense pagar la factura d'uns 400 euros

Encara a l'Empordà, una parella va passar un cap de setmana en un hotel d'Avinyonet de Puigventós i va marxar sense pagar la factura, que pujava a uns 400 euros. L'establiment, que forma part de la xarxa Petits Grans Hotels de Catalunya, ha alertat les associacions per evitar que es trobin en una situació semblant. El gerent del Grup Costa Brava Centre, Martí Sabrià, ha afirmat que «no és una situació nova» i cada any hi ha «algunes incidències» per clients que marxen sense pagar. Tot i això, lamenta que la parella abusés de la confiança de l'establiment per «fer la festa i que la paguin els altres». Sobretot, apunta Sabrià, en un any difícil per la covid-19.

Segons l'avís enviat a les associacions hoteleres de la demarcació, la parella va fer una reserva per al cap de setmana passat. Després de passar la nit a l'hotel d'Avinyonet de Puigventós, van baixar a esmorzar i van demanar indicacions per anar a una visita que tenien programada. La parella, segons els serveis reservats, havia de tornar a dinar a l'establiment. No ho van fer i van marxar deixant un deute que quasi 400 euros. Els suposats clients tampoc van respondre les trucades i la targeta que havien entregat no va permetre carregar-los la factura.

L'hotel forma part de la xarxa Petits Grans Hotels de Catalunya. El gerent del Grup Costa Brava Centre, Martí Sabrià, ha afirmat que «no és una situació nova». «Sempre hi ha a qui li agrada fer la festa i que la paguin els altres», ha lamentat. La majoria dels clients actuen correctament però cada any registren incidències per persones que fan l'estada i marxen sense pagar. Sabrià remarca que enguany «cada euro compta» per a uns allotjaments que han estat tancats durant mesos per la crisi sanitària. «Fa mal i sap greu que hi hagi gent que s'aprofiti de la bona fe», ha conclòs. Per ara, als Mossos d'Esquadra no els consta cap denúncia.


Comentaris

envia el comentari