YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Salta pel balcó per evitar que la seva parella l'agredeixi a Manresa

Els agents van poder detenir a l'home gràcies a l'avís d'un veí

Un cotxe de la Policia Local de Manresa i dos agents
La dona va saltar pel balcó per evitar que la seva parella l'agredís | Cedida

Una dona va saltar dilluns a la tarda des del seu balcó en un primer pis a Manresa, al Bages, per por que la seva parella l'agredís, després d'una presumpta discussió en la qual l'home cada vegada estava més agressiu. Davant dels fets, la Policia Local ha informat aquest dimarts que dilluns a la tarda van detenir l'home de 39 anys i domiciliat a Manresa per un presumpte delicte de violència en l'àmbit familiar.

Els agents de la policia el van aconseguir detenir després de rebre l'avís d'un veí, que va informar que hi havia una dona a la carretera de Cardona que «caminava amb molta dificultat i que semblava molt adolorida». Quan va arribar la patrulla, un testimoni va explicar que la dona acabava d'entrar en un immoble on després la van trobar els agents, i va explicar què havia passat i va relatar que les discussions i reaccions violentes eren habituals.

Els agents van entendre que hi havia prou indicis per considerar un delicte de violència física i psíquica dins de l'àmbit familiar, per la qual cosa van detenir l'home, mentre que la dona, de 36 anys, va ser traslladada a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Un metge enganya una pacient per gravar-la despullada a Barcelona

La pacient va assistir a l'hospital Sant Pau de Barcelona perquè havia de fer-se una prova de la tuberculosi motiu pel qual va haver de despullar-se. Un cop nua, el metge li va dir que estava realitzant un estudi i que si no l'importava, enregistraria la visita.

La dona ho va trobar sospitós però va valorar positivament la mesura, ja que participava en un estudi científic en plena pandèmia. El metge va començar a gravar la visita sense oferir cap document de consentiment per escrit a la pacient.

El diari 'Ara' explica que la dona va voler informar-se de la investigació però va comprovar que aquesta no existia i va trucar a l'hospital per denunciar al doctor, un resident de primer any, que ha estat expedientat amb 'falta greu'.


Comentaris

envia el comentari