Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de l'Azucena desapareguda al Vallès sobre un cotxe dels Mossos

Desapareix l'Azucena, una jove de quinze anys al Vallès

La noia fa més d'un metre i mig d'alçada i porta mitja cabellera

Desapareguda una noia de quinze anys al municipi de Montornès del Vallès (Vallès oriental). La noia va desaparèixer el passat dijous, deu de novembre i es demana col·laboració ciutadana per trobar-la tan aviat com es pugui. La policia demana que es truqui al telèfon d'emergències, 112, si es disposa de qualsevol informació que pugui ajudar a trobar-la.

Els Mossos d'Esquadra publicaven en el seu perfil oficial de Twitter ahir a les cinc i mitja de la tarda un tuit anunciant la desaparició. «L'Azucena ha desaparegut el 10 de novembre a Montornès del Vallès, Ajuda'ns a trobar-la», declaraven. Amb aquesta informació adjuntaven una imatge de la menor.

Vista per última vegada a Montornès

L'Azucena va ser vista per últim cop al municipi de Montornès del Vallès el passat dijous, deu de novembre. La jove fa 1,55 metres d'alçada i duu una mitja cabellera de cabells foscos i llisos. En el moment de la desaparició duia una samarreta blanca, malles, sabatilles esportives negres i una jaqueta amb caputxa també negra.

Els Mossos han demanat la col·laboració de la ciutadania per localitzar-la. En cas de conèixer qualsevol informació rellevant al respecte, es demana trucar al 112 o a Mossos d'Esquadra

No hi ha nova informació

El passat dilluns, set de novembre, va desaparèixer un famós jugador de rugbi a Barcelona. Tant la seva família com el club britànic demanen col·laboració ciutadana. Va ser vist per última vegada el passat 29 d'octubre en un establiment de la Rambla de Barcelona.

L'anglès va ser vist per última vegada a l'Old Irish Pub, situat al número 31 de la rambla de la ciutat comtal. L'home té 24 anys i fa 1,76 metres d'alçada. El club va publicar un correu electrònic per si algú tenia algun tipus d'informació que pogués ajudar en la localització del jove.

La desaparició de l'home ha causat una gran commoció al seu país, ja que era molt conegut. La seva popularitat va créixer quan va participar en el programa X Factor i va ser el primer jugador de rugbi en expressar públicament la seva bisexualitat. Caldrà restar a l'espera de com avança la investigació, però a hores d'ara, no es coneix cap informació més.