Beatriz va desaparèixer el passat 20 de gener a la ciutat de Terrassa

Busquen Beatriz, una dona de 32 anys desapareguda a Terrassa

Els Mossos d'Esquadra han informat que va desaparèixer el passat 20 de gener, i han demanat la col·laboració ciutadana per localitzar-la

Els Mossos d'Esquadra han demanat la col·laboració ciutadana per localitzar Beatriz, una dona de 32 anys que va desaparèixer el dimecres, 20 de gener a la ciutat de Terrassa, a la comarca del Vallès Occidental. En concret, segons un missatge que el cos de policia ha compartit a les xarxes socials, la desapareguda podria estar desorientada. 

Sobre el seu aspecte físic, els Mossos  han indicat que fa 1,60 metres d'altura, i pesa uns 60 quilos.  En el moment que se li va perdre la pista vestia texans, i una parca de color blau.  Es demana a qualsevol persona que pugui aportar alguna informació sobre on podria estar  que truqui al número universal d'emergències 112. 

Localitzen el cos sense vida del jove de 21 anys desaparegut a Barcelona

Recordem que el passat 11 de febrer la policia també va sol·licitar la col·laboració ciutadana per localitzar Oscar García Turón, un jove de 21 anys desaparegut al districte de les Corts de Barcelona. En el seu moment, els Mossos van indicar que, quan se li va perdre la pista, el desaparegut vestia pantaló de xandall, paravent, una samarreta de color gris i unes sabatilles negres. A banda, també s'informava que conduïa un Seat Alhambra de color blau. 

Els Mossos han localitzat sense vida diverses persones desaparegudes darrerament
Els Mossos han localitzat sense vida diverses persones desaparegudes darrerament | Mossos d'Esquadra

 

La notícia de la seva desaparició es va compartir milers de vegades, però malauradament el passat 15 de febrer la policia informava que havia localitzat el cos sense vida d'Oscar a l'Estartit, a la comarca del Baix Empordà. Per ara, no han transcendit més detalls sobre les circumstàncies exactes de la seva mort, o sobre els motius de la desaparició del jove. 

En la mateixa línia, el passat dia 20 els Mossos d'Esquadra també van informar que Dani Cordobés, un veí de Reus que havia desaparegut, havia estat localitzat sense vida al municipi de les Borges del Camp, al Baix Camp, sense oferir més detalls sobre aquests fets.