La vaga del 21-F finalitza amb manifestacions a les principals ciutats

Les accions del 21 de febrer arriben al final de la seva jornada amb una manifestació multitudinari
 

 

Els CDRs tornen a bloquejar Catalunya. Part de la ciutadania s'està mobilitzant aquest dijous, 21 de febrer, per protestar en contra del judici del procés que s'està duent a terme aquests dies al Tribunal Suprem. Per això mateix, al llarg d'aquesta nit els CDRs ja han optat per tallar algunes de les carreteres més importants de la geografia catalana.

 

A hores d'ara la mobilitat ha caigut un 11,4% a l'àrea metropolitana de Barcelona i hi ha a tota Catalunya més d'una desena de talls a la xarxa viària. Es preveu que els talls de vies durin fins al migdia, moment en què els piquets es concentraran davant dels Ajuntaments de les localitats. Posteriorment, entre les sis i set de la tarda. hi ha convocades manifestacions a les quatre capitals de província.  Els Mossos, així mateix, han optat per carregar a l'AP-7, a Medinyà, per desallotjar els manifestants i han deixat un total de 7 ferits. 

 

Tallen les vies de tren a Barcelona

Centenars d'estudiants han tallat les vies del tren a plaça Catalunya. El tall a l'estació de Renfe del centre de Barcelona afecta la línia 1, 2 i 3 de Rodalies. Els manifestants han ocupat l'andana i alguns d'ells caminaven per les vies impedint el pas dels trens. Els Mossos han entrat a l'estació per desallotjar-los però els estudiants han abandonat l'estació per si mateixos sense necessitat de càrrega policial. Pocs minuts després, han tornat a ocupar les vies.

 

Carreteres tallades a Catalunya

 

  • N-152a a Puigcerdà
  • N-154 a Puigcerdà

 

Carreteres amb congestió i retencions: 

 

  • AP-7 a Sant Julià de Ramis
  • A-2 a Sant Feliu de Llobregat

 

Estat del transport públic a Barcelona

 

  • Estat del servei de metro:

 

  • Principals afectacions al servei d'autobús de TMB: